Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce are Emil Grădinescu ”o problemă cu Cosmin Olăroiu”. Gestul făcut de antrenor pe care comentatorul nu îl poate uita: ”L-am văzut. De ce?” | EXCLUSIV

De ce are Emil Grădinescu ”o problemă cu Cosmin Olăroiu”. Gestul făcut de antrenor pe care comentatorul nu îl poate uita: ”L-am văzut. De ce?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În 2006, sub comanda lui Cosmin Olăroiu (53 de ani), FCSB a fost la câteva minute de finala Europa League, dar a irosit un avantaj de trei goluri şi a fost eliminată de Middlesbrough în semifinale, scor 4-3 la general.

Cea mai mare performanţă europeană reuşită de FCSB este, şi va rămâne mult timp probabil, calificarea în semifinalele Europa League în 2006, când roş-albaştrii au fost la un pas de finală.

După ce a câştigat grupa din care mai făceau parte Lens, Hertha, Sampdoria şi Halmstad, FCSB a trecut de Heerneveen în 16-imi, de Real Betis în optimi şi de Rapid în sferturi.

Pentru un loc în finală, roş-albaştrii aveau nevoie să o învingă pe Middlesbrough, iar, după o victorie în tur, pe teren propriu, scor 1-0, jucătorii pregătiţi de Cosmin Olăroiu conduceau cu 2-0 încă din minutul 24 al returului.

Cu un avantaj de trei goluri la general, calificarea părea rezolvată, dar Emil Grădinescu şi-a amintit cum un gest al lui Olăroiu ar fi disturs toată munca depusă de FCSB.

”Eu am o problemă cu Olăroiu”

În opinia comentatorului, când fostul antrenor al vicecampioanei şi-a trimis echipa în apărare, a distrus şansele de a prinde finala, mai ales în contextul în care roş-albaştrii erau periculoşi la fiecare atac.

Eu am o problemă cu Olăroiu, sunt unul dintre puţinii, poate greşesc, poate nu, dar eu nu pot să uit gestul făcut de Olăroiu la 2-0 la Middlesbrough, când a ieşit la margine.

L-am văzut eu, a făcut semn <<gata, s-a terminat>>, adică nu mai jucăm, păstrăm rezultatul. Ok, nu mai jucăm, de ce, dacă până acum ai jucat şi i-ai făcut praf?

I-ai făcut praf! Adică la fiecare fază erai periculos. Ai făcut aşa (n.r. gesticulează semnul făcut de Olăroiu) şi aşa a fost şi calificarea”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

De când a pierdut semifinala cu Middlesbrough, FCSB nu a reuşit să ajungă mai departe de optimi într-o competiţie europeană.

Iar, la cum s-a prezentat la ultima campanie de Conference League, prima din istoria clubului, este greu de crezut că ”roş-albaştrii” îşi vor surclasa perofmanţa din 2006.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare