Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul Ploieşti - FC U Craiova 1-1. Istvan Kovacs, protagonist într-un final nebun de meci! Centralul a anulat două goluri şi a arătat un cartonaş roşu

VIDEO | Petrolul Ploieşti - FC U Craiova 1-1. Istvan Kovacs, protagonist într-un final nebun de meci! Centralul a anulat două goluri şi a arătat un cartonaş roşu

Superliga

Comentarii

În etapa cu numărul 21 din Superligă, ultima care se dispută în acest an, Petrolul Ploieştia remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.

VIDEO | Petrolul Ploieşti - FC U Craiova 1-1 (Irobiso 45+1 / Bauza 63)

Echipele de start:

  • Petrolul: Leitner - Mathaus, Meijers, Huja - Borţa, Seto, Jair, Ţicu - Budescu, Irobiso, Grozav
  • Rezerve: Vâlceanu, Olaru, Velisar, Cebotaru, Dumitriu, Bratu, Cioiu, Tucaliuc, Măzărache
  • FC U Craiova: Gurău - Negru, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert - Albu, Vl. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - Ganea
  • Rezerve: Mogoşanu – Papadopoulos, Zanfir, Van Durmen, Marquet, Sidibe, Chiţu, Iancu, Blănuţă

Min 90. Final de meci.

Min 87. Roşu pentru Petrolul! La cinci minute după ce i-a fost anulat golul, Jair vede cartonaşul roşu, pentru o lovitură aplicată în spatele lui Duarte.

Min 82. Gol anulat Petrolul! Gurău gafează impardonabil şi lasă şutul de la distanţă al lui Jair să ajungă în plasă, dar scapă cu şansă, Kovacs dictând offside.

Min 68. Gol anulat FC U Craiova! Oltenii credeau că preluaseră conducerea, dar VAR a anulat golul.

Min 63. Goooooooool FC U Craiova! Juan Bauza egalează în urma unei acţiuni individuale bune a lui Achim.

Min 45+1. Final de repriză.

Min 45+1. Gooooooool Petrolul! Irobiso deschide scorul cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat inteligent de Budescu.

Min 1. A început partida.


Revenirea lui Nicolo Napoli în Bănie a avut acelaşi efect asupra lui FC U Craiova ca în ultima stagiune, oltenii reuşind să câştige ultimele trei meciuri sub comanda italianului.

În afara înfrângerii cu FCSB, de la ”al nouălea debut” al lui Napoli pe banca tehnică a Craiovei, formaţia lui Adrian Mititelu a arătat bine şi a dat semne că nu va avea emoţii în finalul sezonului.

Duminică, oltenii vor înfrunta una dintre revelaţiile acestui sezon, Petrolul, care, din postura de nou-promovată, se află la doar trei puncte de locul şase, ocupat de Sepsi.

Deşi încă traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar, ”lupii galbeni” au obiective măreţe şi încă speră că pot prinde play-off-ul la finalul sezonului regular.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare