Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a fentat Croitoru, din lojă, regulamentul FRF la meciul cu Mioveni, deşi era păzit. Antrenorul lui FC Argeş şi-a ieşit din minţi la final

VIDEO | Cum a fentat Croitoru, din lojă, regulamentul FRF la meciul cu Mioveni, deşi era păzit. Antrenorul lui FC Argeş şi-a ieşit din minţi la final

FC Argeș

Comentarii

În ultima etapă din acest an calendaristic, FC Argeş a primit vizita lui CS Mioveni. Echipa pregătită de Marius Croitoru şi-a asigurat un avantaj de două goluri încă din minutul 19, dar relaxarea şi-a spus cuvântul, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Marius Croitoru a fost nevoit să urmărească din tribune cum echipa sa a irosit un avantaj de două goluri împotriva ultimei clasate şi a scos doar o remiză din partida cu CS Mioveni.

Deşi au condus cu 2-0 încă din minutul 19, jucătorii lui FC Argeş nu au reuşit să obţină victoria împotriva unei formaţii mult mai modeste, din cauza relaxării.

Înaintea partidei, Constantin Schumacher a dezvăluit că Marius Croitoru nu se va afla pe banca tehnică, întrucât a fost suspendat de FRF, din cauza faptului că şi-a încălcat atribuţiile.

Aşa cum este cunoscut, tehnicianul lui FC Argeş nu deţine licenţa Pro, astfel că în acte Schumacher figurează ca principal, chiar dacă în realitate lucrurile stau altfel.

După ce a oferit indicaţii şi a dat dovadă de comportament de principal, FRF a luat decizia de a îl suspenda patru etape pe Croitoru şi a îl amenda cu peste 3.000 de euro.

Cum a fentat Marius Croitoru, din lojă, regulamentul FRF la meciul cu Mioveni, deşi era păzit

Aşadar, la meciul cu Mioveni, la care a fost prezent şi fiul său în tribune, Marius Croitoru a fost nevoit să stea la lojă, dar a reuşit să fenteze regulamentul FRF chiar şi de acolo.

Deşi era păzit de un steward, acest lucru nu l-a prevenit pe tehnician din a da indicaţii, făcând-o într-un mod ingenios, care însă, din păcate pentru el, a fost prea evident.

Croitoru a fost surprins vorbind cu căştile în urechi, în timp ce Schumacher striga la fotbaliştii săi, de pe marginea terenului.

După ce Mioveni a egalat, Marius Croitoru a apărut din nou în prim plan, fugind de la lojă către vestiare, probabil pentru a îşi certa jucătorii pentru o nouă prestaţie modestă şi încă un rezultat dezamăgitor.

Piteştenii nu au mai câştigat de cinci etape şi au o singură victorie în campionat sub comanda noului tehnician, venită chiar la debutul acestuia, în deplasarea cu UTA Arad.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare