Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM a rezolvat o controversă de la FCSB cu o fază din finala Cupei Mondiale! "S-a dovedit. Se discută prea mult că jucătorii sunt umiliţi"

MM a rezolvat o controversă de la FCSB cu o fază din finala Cupei Mondiale! "S-a dovedit. Se discută prea mult că jucătorii sunt umiliţi"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat atât rezultatul finalei Cupei Mondiale, dintre Argentina şi Franţa, cât şi o decizie importantă luată de Didier Deschamps de-a lungul partidei.

Decizia luată de Didier Deschamps, în finala Cupei Mondiale, i-a ridicat mingea la fileu lui MM Stoica

Argentina a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

"Vreau să vă amintiţi un singur moment. Argentina - Mexic, golul lui Messi. Ce jucase Argentina până la golul lui Messi? Nimic. Clar e că Messi a deblocat această echipă. 

Altceva nu înţeleg. Cum poate un jucător precum Dembele, care a făcut un sezon bun, care are calităţi, s-a prezentat în halul ăsta în finala asta? Face penalty complet aiurea, nu avea niciun motiv să se apere acolo inconştient", a declarat expertul Orange Sport. 

De asemenea, Mihai Stoica a rezolvat una dintre controversele de la FCSB cu o fază petrecută în prima repriză a meciului Argentina - Franţa. În minutul 41, Didier Deschamps i-a scos pe Giroud şi Dembele, care au fost titulari, iar momentul n-a fost ocolit de managerul general de la FCSB. 

El a scos în evidenţă faptul că schimbările făcute inclusiv la FCSB, în prima repriză, nu sunt la comanda lui Gigi Becali

"S-a mai dovedit o chestie. Se discută prea mult despre schimbările în prima repriză, că jucătorii sunt umiliţi. Sunt schimbări tactice, pe care antrenorii le fac. Dembele n-a existat. 

Franţa n-a fost ce credeam. Credeam că Franţa va câştiga categoric, chiar fără Pogba, Kante, doar că Franţa a jucat slab cu Anglia, n-a arătat superioară, apoi rezultatul cu Maroc e mincinos. Maroc a avut multe ocazii, ocazii rarisime. Franţa n-a fost ok, iar acum 80 de minute n-a fost pe teren", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Trofeu mondial istoric pentru Argentina

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

În Qatar, Argentina a detronat Franţa la lovituri de departajare, după ce a fost egalată de francezi de la 2-0 şi 3-2.

Afla mai multe despre: mihai stoicaargentina frantacupa mondialafinala cupa mondialamm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare