Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deschamps, "mişcare neortodoxă"! A vorbit cu presa chiar la pauza finalei Argentina - Franţa, la 2-0, şi a fost brutal, înainte ca francezii să revină în meci: "Am eşuat"

Deschamps, "mişcare neortodoxă"! A vorbit cu presa chiar la pauza finalei Argentina - Franţa, la 2-0, şi a fost brutal, înainte ca francezii să revină în meci: "Am eşuat"
galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a oferit o reacţie despre prima repriză a finalei Cupei Mondiale chiar la pauza meciului cu Argentina. Antrenorul a fost dur cu fotbaliştii săi de sute de milioane de euro.

Ce declara Didier Deschamps la pauza finalei Argentina - Franţa, de la Cupa Mondială

Finala Cupei Mondiale de fotbal, dintre campioana mondială en titre, Franţa, şi naţionala Argentinei, dublă câştigătoare a trofeului în urmă cu câteva decenii, se dispută pe stadionul Lusail.

Argentina - Franţa e live text pe Orangesport.ro. 

Franţa a fost total surprinsă de Argentina în prima repriză a meciului pentru trofeul mondial.  A marcat Messi, în minutul 23, din penalty, apoi Di Maria a dublat avantajul, în minutul 36, după un contraatac la care au mai contribuit Messi şi De Paul. 

De altfel, Deschamps a început să ia decizii drastice încă din minutul 41, la 2-0 pentru adversari, atunci când i-a schimbat pe Dembele şi Giroud, pentru a salva meciul.

După intrarea la cabine, Deschamps a făcut "o mişcare neortodoxă", după cum o descrie publicaţia Talksport.com. Selecţionerul Franţei a vorbit cu presa şi a oferit un rezumat dur al primelor 45 de minute. 

Deschamps a discutat cu reporterul televiziunii franceze TF1.

"Nu am reuşit să ne facem simţită prezenţa în prima repriză. Ne aşteptam (n.r. la intensitate din partea argentinienilor), nu am avut nici atitudinea corectă, nici răspunsul corect.

Va fi nevoie de multe lucruri pentru a-i îngrijora şi pentru a reveni. Ei au jucat prima repriză ca şi cum ar fi fost finala Cupei Mondiale, noi nu am făcut-o", a spus Didier Deschamps, înainte de startul reprizei secunde. 

Iar discursul selecţionerului la pauză, în vestiarul Franţei, a dat rezultate. 

Campionii mondiali en titre, înaintea meciului cu Argentina, au revenit fabulos prin Mbappe, în a doua repriză. Atunci, atacantul lui PSG a restabilit egalutatea în decurs de două minute. 

La finalul celor 90 de minute a fost 2-2, iar finala a intrat în prelungiri. 

Argentina a revenit în avantaj prin Messi, care a făcut 3-2 în minutul 109, dar Franţa a avut puterea de a restabili egalitatea încă o dată, în minutul 118, când Mbappe a reuşit hat-trick-ul din penalty. 

Finala Argentina - Franţa s-a decis la loviturile de departajare.

Afla mai multe despre: didier deschampsargentina frantafinala cupa mondialacupa mondiala qatar 

viewscnt
Articole similare