Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu înainte de Crăciun! Ce posturi vrea să acopere la FC U Craiova 1948: ”O să vorbesc cu el!”

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu înainte de Crăciun! Ce posturi vrea să acopere la FC U Craiova 1948: ”O să vorbesc cu el!”

FC U Craiova

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în cadrul etapei a 21-a împotriva echipei FCU Craiova 1948.

Petrolul a deschis scorul prin Irobiso, cu o lovitură de cap, în minutul 45+1. Oltenii au egalat în minutul 63, când Bauza l-a învins pe Leitner cu un şut la colţul scurt.

Arbitrul Istvan Kovacs a anulat golul lui Gabi Iancu, din minutul 78, pentru ofsaid, iar în minutul 82 a anulat şi un gol al gazdelor, înscris de Jair, după consultarea VAR. Imediat Kovacs l-a eliminat pe Jair cu roşu direct şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

La finalul meciului, Nicolo Napoli a oferit mai multe declaraţii. El a dezvăluit ce jucători vrea să aducă în această iarnă la FC U Craiova. 

”O să vorbesc cu el!”

”A fost un meci de luptă. Ambele echipei au vrut să câştige meciul. Au jucat bine băieţii, au luptat. Cred că egalul este meritat. Vedem (n.r. despre plecări de la U Craiova 1948). 

Când mă întorc din Italia voi vorbi cu domnul Mititelu. Important e că băieţii joacă bine. Cred că putem urca în clasament. Mai avem nevoie de un fundaş central, un fundaş stânga şi un atacant central”, a spus Nicolo Napoli, la finalul meciului cu Petrolul.

Afla mai multe despre: fc u craiova-nicolo napoli-mititelu 

viewscnt
Articole similare