Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nae Constantin, dezvăluiri despre problemele financiare de la Petrolul: ”Nu pot să vorbesc de sume!”

Nae Constantin, dezvăluiri despre problemele financiare de la Petrolul: ”Nu pot să vorbesc de sume!”

Petrolul

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în cadrul etapei a 21-a împotriva echipei FCU Craiova 1948.

Petrolul a deschis scorul prin Irobiso, cu o lovitură de cap, în minutul 45+1. Oltenii au egalat în minutul 63, când Bauza l-a învins pe Leitner cu un şut la colţul scurt.

Arbitrul Istvan Kovacs a anulat golul lui Gabi Iancu, din minutul 78, pentru ofsaid, iar în minutul 82 a anulat şi un gol al gazdelor, înscris de Jair, după consultarea VAR. Imediat Kovacs l-a eliminat pe Jair cu roşu direct şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

La finalul meciului, Nae Constatin a oferit mai multe declaraţii. El a dezvăluit că au fost rezolvate o parte dintre problemele financiare, dar nu este sigur dacă va fi nevoit să renunţe la anumiţi fotbalişti în această iarnă. Antrenorul prahovenilor a vorbit şi despre Budescu. 

 ”Nu pot să vorbesc de sume!”

”E un rezultat echitabil, un punct muncit. sunt mulţumit pentru punctul din această seară. E final de an, o încărcătură din toate punctele de vedere, oboseală. Am reuşit să facem pe alocuri un joc bun, am întâlnit un adversar foarte bun, peste noi ca valoare. Mă bucur că am reuşit să le ţinem piept.

Lumea e nemulţumită de parcursul echipei. Oamenii vin la stadion, au aşteptări, noi atât putem oferi acum. E normal să îşi spună problemele.

Budescu a părut supărat la schimbare, dar după ce se linişteşte cred că înţelege că 70 de minute sunt multe pentru el. Abia din ianuarie va fi aproape de sută la sută. Are calitate, e clar, dar vine după o accidentare grea, are şi o vârstă.

În momentul ăsta nu există listă cu jucători care ar trebui să plece, nu există listă cu jucători care ar trebui să vină. S-a vehiculat că ar trebui să plece din cauza problemelor financiare, dar nu există o listă.

Nu pot să vorbesc de sume. Pot să spun că am citit ce s-a scris. În măsura în care am putea să aducem jucători, cu siguranţă că va trebui să renunţăm, dar mai întâi să vedem dacă avem posibilitatea să aducem. Suntem puţin mai bine, au intrat nişte bani. Datoriile încă sunt.

Cred că cei trei (n.red. Jair, Huja, Ţicu) ar putea juca la orice echipă din prima ligă”, a spus Nae Constantin, la finalul partidei

Afla mai multe despre: petrolul-farul-nae constantin 

viewscnt
Articole similare