Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Prima reacţie a lui Istvan Kovacs! De ce nu a condus niciun meci de la Cupa Mondială

NEWS ALERT | Prima reacţie a lui Istvan Kovacs! De ce nu a condus niciun meci de la Cupa Mondială

Cupa Mondială

Comentarii

Istvan Kovacs (38 de ani) n-a arbitrat niciun meci de la Cupă Mondială, deşi a fost chemat la turneul final cu întreaga brigadă.

NEWS ALERT | Prima reacţie a lui Istvan Kovacs! De ce nu a condus niciun meci de la Cupa Mondială

Singurul arbitru român prezent pe lista celor convocaţi la Cupa Mondială n-a primit niciun meci pe care să-l conducă de la centru. Istvan Kovacs a fost doar rezervă la mai multe partide.

Reacţia lui Istvan Kovacs după revenirea de la Cupa Mondială 2022.

”Ne-am pregătit exemplar când am ajuns în Qatar, atât eu şi colegii mei, cât şi ceilalţi arbitri selectaţi în lotul pentru Mondial. Pur şi simplu a fost o decizie a celor din Comisia de Arbitri FIFA, pe care noi am respectat-o.

Pentru noi, faptul că am putut participa a fost o onoare. Oricine îşi doreşte la centru, dar am căpătat experienţă care ne va ajuta la următoarele turnee finale”, a spus Istvan Kovacs, pentru FRF.

Ce s-a întâmplat la Cupa Mondială

Singurul arbitru român prezent pe lista celor convocaţi la Cupa Mondială n-a primit niciun meci pe care să-l conducă de la centru. Istvan Kovacs a fost doar rezervă la mai multe partide. Se pare că această decizie neaşteptată are şi un motiv întemeiat.

Deşi a arbitrat la EURO 2020, dar şi finala Conference League, Istvan Kovacs - deşi convocat - nu a primit niciun meci la Cupa Mondială din Qatar. Potrivit ProSport, Kovacs a reuşit să-l supere pe Pierluigi Collina, şeful arbitrilor la FIFA, deoarece l-a enervat pe italian la testele fizice de dinaintea turneului final.

"L-a sfidat pe Collina". De asta n-a primit Istvan Kovacs niciun meci la Cupa Mondială! Momentul decisiv în care s-a "rupt" totul

 

Afla mai multe despre: istvan kovacscupa mondiala 

viewscnt
Articole similare