Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele cuvinte ale lui Lionel Messi după ce a a cucerit Cupa Mondială: ”Am ştiut că Dumnezeu îmi va da mie Cupa, eram sigur!” Starul lui PSG nu are de gând să se retragă de la naţională

Primele cuvinte ale lui Lionel Messi după ce a a cucerit Cupa Mondială: ”Am ştiut că Dumnezeu îmi va da mie Cupa, eram sigur!” Starul lui PSG nu are de gând să se retragă de la naţională

Lionel Messi

Comentarii

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

La finalul meciului, Messi a oferit mai multe declaraţii. Starul Argentinei a mulţumit divinităţii pentru trofeul câştigat. De asemenea, el a anunţat că vrea să mai joace nişte meciuri în calitate de campion mondial. 

”Este pur şi simplu fantastic. Am ştiut că Dumnezeu îmi va da mie Cupa, eram sigur! E o mare bucurie pentru noi. Aveam acest vis măreţ de mult timp, voiam să-mi închei cariera cu o Cupă Mondială. Nu pot cere mai mult decât atât.

Vreau să mai joc câteva meciuri şi în calitate de campion mondial. Asta îşi doreşte toată lumea, este cel mai dorit trofeu de toţi. Am avut noroc că am realizat totul în cariera mea şi doar cupa asta îmi lipsea. Vreau să mă bucur cu toată lumea de acest trofeu.

Nu puteam cere nimic mai mult. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Trebuia să fim campioni mondiali,  nu e timpul de analiză, e timpul să sărbătorim. Cu siguranţă va fi ultimul meci al meu la o Cupă Mondială”, a spus Lionel Messi, după meciul cu Franţa. 

Afla mai multe despre: messi-argentina-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare