Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a ratat din nou şansa de a câştiga Cupa Mondială, dar nu are de gând să se retragă de la naţională: ”Visul a fost frumos cât a durat!”

Cristiano Ronaldo a ratat din nou şansa de a câştiga Cupa Mondială, dar nu are de gând să se retragă de la naţională: ”Visul a fost frumos cât a durat!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a postat duminică un comunicat pe Instagram, lăsând să se înţeleagă că pentru el timpul retragerii de la naţională încă nu a sosit.

Într-un mesaj publicat duminică pe Instagram, Cristiano Ronaldo recunoaşte că să câştige Cupa Mondială cu Portugalia era "cel mai mare şi mai ambiţios vis" al său.

”Din păcate, acest vis s-a încheiat”, a precizat Ronaldo în postarea amintită, continuând: ”Din fericire, însă, am câştigat numeroase titluri importante, inclusiv pentru Portugalia – atât Euro 2016, cât şi Cupa Naţiunilor 2019. 

Am participat de cinci ori la turneul final al Cupei Mondiale în 16 ani, de fiecare dată alături de mari jucători şi am fost susţinut de milioane de portughezi. Am dat totul pe teren, niciodată nu am întors spatele luptei şi nu am renunţat la acest vis care s-a încheiat ieri. 

Aş vrea să ştiţi că în ciuda a tot ceea ce s-a scris, s-a spus sau s-a speculat în legătură cu acţiunile mele, devotamentul meu pentru Portugalia nu s-a schimbat nici măcar o clipă. Am fost mereu unul care luptă pentru obiectivul tuturor şi nu aş întoarce niciodată spatele colegilor şi ţării mele. 

Nu prea mai sunt  multe de spus deocamdată. Mulţumesc, Portugalia! Mulţumesc, Qatar! Visul a fost frumos cât a durat... Acum, sperăm că vremea va fi un sfetnic bun şi va permite fiecăruia să tragă propriile concluzii”, a scris Cristiano Ronaldo în postarea care a adunat în mai puţin de două ore peste 13 milioane de like-uri şi prin care starul lusitan lasă deschisă posibilitatea de a evolua în continuare pentru echipa naţională a Portugaliei.

Cristiano Ronaldo are 196 de selecţii şi 118 goluri pentru naţionala lusitană.

Maroc este prima ţară africană ajunsă în semifinalele Cupei Mondiale, după 1-0 cu Portugalia

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Naţionala marocană scrie istorie la Cupa Mondială, calificându-se în semifinale, unde va întâlni învingătoarea din ultimul sfert de finală, Anglia – Franţa.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-cupa mondială-portugalia 

viewscnt
Articole similare