Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii le-a găsit scuze fotbaliştilor de la FCSB: "Nu-ţi mai stă gândul la meci. Toţi se gândesc unde să plece, când să plece"

Mihai Pintilii le-a găsit scuze fotbaliştilor de la FCSB: "Nu-ţi mai stă gândul la meci. Toţi se gândesc unde să plece, când să plece"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Mihai Pintilii, a recunoscut că nu se aştepta să ducă echipa pe locul al treilea în Superligă, după parcursul slab din prima parte a sezonului. El a comentat rezultatul meciului cu FC Botoşani.

Mihai Pintilii, după FCSB - FC Botoşani 1-0

FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, în penultimul meci al etapei a XXI-a din Superligă. Golul a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78.

Pintilii a recunoscut că fotbaliştii de la FCSB au fost deconectaţi de la ultimul meci din acest an şi a spus că nu s-a gândit nici la plecări, dar nici la sosirile la echipă din perioada de mercato. 

"E foarte greu în ultima etapă, am fost şi eu jucător. Nu-ţi mai stă gândul la meci, eşti aproape de vacanţă. Nu ai ce să le mai zici în ultima etapă. Toţi se gândesc unde să plece, când să plece. Am fost şi eu jucător şi ştiu.

Cu Cordea nu se întâmplă nimic, nicio accidentare. David Miculescu a simţit ceva şi probabil nu-l mai schimbam pe Cordea dacă ştiam că iese Miculescu. Schimbarea lui Cordea a fost logică, a intrat Rusu şi a intrat bine. Dacă nu-l mai aveam pe Compagno, stăteam doar în Omrani şi l-am chemat pe Rusu. 

N-am ajuns încă la plecări. Avem timp, vedem fiecare. Depinde şi de conducere de ce vrea să aducă. Nu, nu am înaintat nume pentru transferuri şi nici n-am înaintat nume să plece. Nu m-am gândit la astea, doar am antrenat. Nu am făcut pe impresarul. Vorbesc cu MM, cu conducerea şi vedem ce jucători aducem. 

Vreau să avem sărbători fericite, să ne bucurăm de locul în clasament, avem cantonament în Turcia şi luăm fiecare meci parte în parte. Nu mă aşteptam la atâtea victorii. Aveam 21 de puncte şi nu ne aşteptam la şase victorii în campionat, dar jucătorii au dat dovadă de caracter", a declarat Mihai Pintilii. 

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbfcsb fc botosani 1-0 

viewscnt
Articole similare