Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Jean Vlădoiu a plecat din conducerea lui FC Argeş! Prima reacţie: "Din acest motiv, am considerat că este momentul să mă retrag"

OFICIAL | Jean Vlădoiu a plecat din conducerea lui FC Argeş! Prima reacţie: "Din acest motiv, am considerat că este momentul să mă retrag"galerie foto

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş anunţă că a ajuns la un acord de reziliere, pe cale amiabilă, a contractului cu managerul sportiv Jean Vlădoiu.

FC Argeş anunţă despărţirea de managerul sportiv Jean Vlădoiu

Echipa din Piteşti e pe locul 11 în Superligă, cu 23 de puncte, iar o demisie la nivel înalt a avut loc. 

Jean Vlădoiu, care alături de Andrei Prepeliţă a dus echipa în play-off, a anunţat că s-a despărţit de FC Argeş.

“Au fost doi ani de excepţie, mai ales pentru mine, care eram la prima provocare de acest gen. Am venit la FC Argeş într-un moment greu, când echipa era pe ultimul loc şi am încercat cu toată puterea să ajut, în plan sportiv, ca echipa să-şi atingă obiectivele. Din păcate, în acest sezon aşteptările au fost mult mai mari, iar realizările departe de obiectivele stabilite în debutul sezonului, fapt pe care mi l-am asumat şi mi-l asum şi acum, la final. 

Din acest motiv, am considerat că este momentul să mă retrag din funcţia de manager sportiv, dar să rămân acelaşi înflăcărat suporter al echipei FC Argeş. Le mulţumesc tututor colegilor şi suporterilor pentru colaborare, înţelegere şi susţinere. Hai FC Arges!”, a declarat fostul fotbalist şi manager sportiv al Argeşului.

El ocupa funcţia de manager din decembrie 2020.

Afla mai multe despre: jean vladoiufc arges 

viewscnt
Articole similare