Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, explicaţii după ce l-a lăsat pe bancă pe Omrani la partida cu FC Botoşani: ”Nu ştiu dacă a vorbit cu impresarul!”

Mihai Pintilii, explicaţii după ce l-a lăsat pe bancă pe Omrani la partida cu FC Botoşani: ”Nu ştiu dacă a vorbit cu impresarul!”

FCSB

Comentarii

FCSB primeşte vizita formaţiei FC Botoşani, azi, în direct pe Orange Sport 1.

Ultima confruntare dintre FCSB şi FC Botoşani, în campionat, s-a terminat cu victoria bucureştenilor, 3-2.

Roş-albaştrii vin după eşecul cu rivala CFR Cluj, scor 0-1, în timp ce, FC Botoşani a evoluat tot împotriva campioanei României şi a scos o remiză, 1-1.

David Miculescu a fost titularizat pentru partida cu FC Botoşani, iar Omrani a fost lăsat pe banca de rezerve. Această decizie a venit chiar după ce în urmă cu câteva zile, Becali a spus că Miculescu nu va mai ieşi din primul 11. 

Pintilii a explicat decizia şi a spus că toţi jucătorii de la FCSB au şansa lor, iar Billel Omrani trebuie să îşi respecte contractul. 

”Nu ştiu dacă a vorbit cu impresarul!”

”Ca atacant, atâta timp cât nu dai gol, este normal ca patronul să aibă nemulţumiri. Dar, Omrani va mai avea şanse şi va mai intra. Important este ca cine intră să marcheze.

Eu vorbesc cu el în fiecare zi. Nu este primul jucător nemulţumit. Este jucător profesionist, trebuie să se pregătească. Cât are contract, trebuie să-l respecte. Că joacă, că nu joacă, trebuie să se pregătească şi să fie pregătit de meci. Aşa cred eu.

Nu mi-a zis că vrea să plece. Acum, nu ştiu dacă a vorbit cu impresarul...Probabil discuţiile se poartă la nivel mai înalt şi nu mai depind de mine”, a declarat Mihai Pintilii, înaintea partidei cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fcsb-mihai pintilii-omrani-miculescu 

viewscnt
Articole similare