Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, mesaj clar! Când va fi anunţat următorul antrenor de la Universitatea Craiova: ”Sunteţi primii care vor afla!”

Sorin Cârţu, mesaj clar! Când va fi anunţat următorul antrenor de la Universitatea Craiova: ”Sunteţi primii care vor afla!”
Comentarii

Sorin Cârţu, oficialul de la Universitatea Craiova, a anunţat când va fi anunţat următorul antrenor. Oltenii s-au despărţit recent de Mirel Rădoi.

Universitatea Craiova a învins-o la scor de neprezentare pe Chindia, într-un meci din etapa a 21-a. La finalul meciului, antrenorul interimar al formaţiei craiovene, Dragoş Bon, a vorbit despre victoria obţinută şi avut cuvinte de laudă la adresa lui Lazar Markovic, jucător crirticat chiar şi după un gol minunat marcat.

Bon a dat de înţeles că ar dori să devină antrenor principal în Bănie. Sorin Cârţu, omul care a intrat în conflict cu Mirel Rădoi, a anunţat când va fi numit următorul antrenor din Bănie. 

Sorin Cârţu susţine că zielele următoare va fi anunţat noul tehnician care va pregăti echipa lui Mihai Rotaru. 

”Sunteţi primii care vor afla!”

”Deocamdată ne gândim. Oricum, în zilele următore vom anunţa. Sunteţi primii care vor afla. Da, înainte de Anul Nou, chiar şi mai devreme. Pe 4 ianuarie echipa pleacă deja în Turcia.

Ne gândim şi la nişte jucători care să îmbunătăţească echipa. Sunt discuţii cu antrenori, dar nu pot să vă avansez... vedem”, a spus Sorin Cârţu, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: universitatea craiova-cârţu-rădoi-bon 

viewscnt
Articole similare