Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu vrea încetarea războiului la CFR Cluj: "Am vorbit pe WhatsApp, îl doresc înapoi"

Dan Petrescu vrea încetarea războiului la CFR Cluj: "Am vorbit pe WhatsApp, îl doresc înapoi"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a prefaţat meciul cu Hermannstadt. De asemenea, principalul a vorbit şi despre atacantul Gabriel Debeljuh.

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - Hermannstadt

CFR Cluj - Hermannstadt are loc marţi, de la 20:00, în Superligă, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Campioana României poate ajunge pe primul loc cu o victorie, peste Farul Constanţa, care are cu un punct în plus, dar şi un meci în plus. Hermannstadt e pe locul al şaptelea, cu 30 de puncte. 

"38 sau 39 meciuri, tot multe sunt într-un scurt timp, foarte greu, mai ales acum, iar în ultima perioadă am avut trei deplasări. A fost un an... unul dintre cei buni din cariera mea, rezultate extraordinare, cu toate problemele care au fost.

Eu sunt conştient de greutatea meciului, pentru că cei de la Sibiu, dacă vor câştiga, vor termina anul în play-off, ceea ce pentru ei ar fi fantastic.

N-am ştiut (n.r. - că meciul cu Hermannstadt va fi cel cu numărul 200 din cariera sa), sper să mai am cel putin 200 aici. Numai rezultatele cred că o să mă ţină în funcţie şi sper să am în continuare foarte bune rezultate, pentru a reuşi să rămân încă cel puţin 200 de meciuri. 

Hermannstadt are un antrenor foarte bun (n.r. - Marius Măldărăşanu), un lot stabil, s-au mutat acasă, a fost o emulaţie extraordinară.

Sunt absenţe la noi, cei doi suspendaţi, Burcă şi Petrila, Muhar (n.r. - accidentat), care e în vacanţă, Buş. Eu îmi doresc întăriri pe toate posturile", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă. 

Dan Petrescu îl vrea înapoi pe Gabriel Debeljuh

Indisponibil din cauza unei accidentări de durată, Gabriel Debeljuh a atacat conducerea lui CFR Cluj şi a acuzat că nu a fost respectat. 

La auzul acuzaţiilor, Marius Bilaşco a reacţionat şi a spus cp Debeljuh minte

Dan Petrescu a transmis un mesaj cu privire la fostul titular de la CFR Cluj. 

"Eu am vorbit de foarte multe ori cu el pe WhatsApp, l-am întrebat cum se simte. Eu mi-l doresc foarte mult înapoi, a fost un jucător important", a mai spus "Bursucul". 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj hermannstadtgabriel debeljuh 

viewscnt
Articole similare