Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între CFR şi Debeljuh. Atacantul a fost pus la punct în direct: ”A minţit cu tot ce a spus”. Marius Bilaşco a venit cu dovezi | EXCLUSIV

Război între CFR şi Debeljuh. Atacantul a fost pus la punct în direct: ”A minţit cu tot ce a spus”. Marius Bilaşco a venit cu dovezi | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul croat Gabriel Debeljuh (25 de ani) a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în meciul din turul trei preliminar al UEFA Conference League, cu Şahtior Soligorsk, scor 1-0.

Război între CFR şi Debeljuh. Atacantul a fost pus la punct în direct: ”A minţit cu tot ce a spus”. Marius Bilaşco a venit cu dovezi | EXCLUSIV

CFR a plătit un preţ scump pentru calificarea în play-off-ul Conference League. Dan Petrescu l-a pierdut pe Gabriel Debeljuh, cel care a ieşit accidentat în minutul 59, victimă a unui fault comis de Pavel Zabelin. Croatul fusese printre cei mai buni jucători până în acel moment, pasând decisiv la reuşita lui Jefte din minutul 37.

Zilele trecute, Debeljuh a surprins printr-un interviu acordat celor de la Gazeta, unde atacantul a anunţat că în ianuarie va intra în ultimele şase luni de contract şi nu că nu va mai juca pentru CFR Cluj până la finalul înţelegerii.

Mai concret, Debeljuh este supărat că şefii din Gruia nu i-au prelungit contractul şi l-au lăsat să-şi achite singur recuperarea.

Atacantul a cerut să se opereze în Italia, unde intervenţia a costat 16.000 de euro, de 4 ori mai mult decât în România sau Ungaria, unde îi propusese clubul să o facă.

Marius Bilaşco, oficialul de la CFR, neagă acuzaţia lui Debeljuh şi a venit cu argumente, în direct, la Orange Sport. Bilaşco s-a arătat, de asemenea, dezamăgit de atitudinea atacantului.

”A minţit cu tot ce a spus. Are mesajele Cristi Balaj când îi spune clar că CFR-ul îi plăteşte în ianuarie tot. El a vrut să facă totul în Italia. Am respectat tot ce a zis, i-am acceptat să se operează şi să facă recuperarea în Italia. I-am zis că o plăteşte de la el şi în ianuarie o să îşi primească banii, şi nu din obligaţie, că nu scrie nicăieri asta, ci tocmai din dorinţa asta a noastră de a ne arăta recunoştinţa faţă de el.

Eu am avut nişte discuţii, în vară, pe Whatsapp, ăsta e ghinionuil lui să zic aşa, şi o să arăt dacă doreşte că nu stau lucrurile aşa! M-a acuzat că l-am şantajat ca să prelungească contractul, nu este adevărat! Eu i-am spus doar că ne dorim să prelungim contractul, dar nu s-a discutat o secundă de ceva în plus. Atâta tot!

În urma articolului pe care l-a lăsat cum că clubul CFR îl şantajează prin persoana mea, că cu mine a vorbit, l-am intrebat dacă a vorbit cu mine aşa ceva? Şi a negat, a zis că n-a dat el interviu. Plus că a oferit un interviu fără acceptul clubului. Eu vreau doar să spun că noi avem dovadă, avem conversaţii cu el pe Whatsapp, tot. şi eu si Balaj.

Nu am mai vrut să vorbesc cu el pentru că eu am încercat să îl ajut cu operaţia. După a apărut discuţia ast în presă. După interviul ăsta nu ştiu ce se va întâmpla, nu pot eu să decid. Toată lumea s-a simţit lezată... ”, a declarat Marius Bilaşco la Orange Sport. 

  • 2,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Debeljuh, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Debeljuh a sosit în vara anului 2020 de la Hermannstadt şi a marcat 33 de goluri în 103 meciuri.

Gigi Becali şi Nelu Varga, prieteni? Gest neaşteptat al CFR-ului când FCSB a venit la Cluj: ”Lumea nu ştie de relaţia asta” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cfr clujgabriel debeljuh 

viewscnt
Articole similare