Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi Nelu Varga, prieteni? Gest neaşteptat al CFR-ului când FCSB a venit la Cluj: ”Lumea nu ştie de relaţia asta” | EXCLUSIV

Gigi Becali şi Nelu Varga, prieteni? Gest neaşteptat al CFR-ului când FCSB a venit la Cluj: ”Lumea nu ştie de relaţia asta”  | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit în direct la Orange Sport relaţia pe care o are FCSB cu CFR.

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii.

Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League. A marcat Janga, în minutul 69.

Chiar dacă în ultimii ani cele două echipe au fost în război pe toate fronturile, între ele ar exista o relaţie de prietenie. 

Gigi Becali a dat mereu de înţeles din declaraţiile pe care le-a oferit că vrea să îi încurce pe ardeleni. Cele două echipe s-au bătut pentru titlu în ultimii ani, dar CFR a fost mereu echipa care s-a impus în competiţia internă. 

”Am fost musafirii lor. Trei zile nu am plătit nimic la Cluj”

MM Stoica a dezvăluit că între cele două echipe există o ”relaţie de prietenie” care nu a fost niciodată scoasă la iveală în viaţa publică.

Oficialul FCSB susţine că mereu echipa lui a fost ajutată de CFR de câte ori au mers la Cluj şi au avut nevoie. Expertul Orange Sport a dezvăluit în direct că cei de FCSB au stat 3 zile în Cluj şi nu au plătit nimic, pentru că au fost musafirii celor de la CFR. 

”Noi de câte ori am avut nevoie de ceva de la Cluj... deci noi mergem la Cluj. Am mers acum, am stat trei zile. Am fost musafirii celor de la CFR. Fără să plătim nimic. Este şi relaţia asta pe care lumea nu o ştie”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

MM Stoica, despre Marius Croitoru la FCSB

”Nu a fost nicio discuţie. Cum să vină în vară, dacă noi suntem în iarnă. Nu s-a discutat. Are licenţă? Cu A nu conduci echipa în Liga 1. Cu A, stai pe bancă. Poţi să conduci. La oricine se poate, numai la noi nu se poate. Nu contează asta.

E supraapreciat aportul pe care îl are un antrenor în timpul meciului. Discutăm ce indicaţii pleacă de pe bancă... nimeni nu aude nimic. În momente de respiro da, dar poate să discute oricine”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-neluţu varga-becali-mm stoica 

viewscnt
Articole similare