Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de carieră la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali nu vrea să îl mai vadă în echipa lui Dică: ”Dacă pleacă în iarnă bine, dacă nu, în vară!”

Final de carieră la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali nu vrea să îl mai vadă în echipa lui Dică: ”Dacă pleacă în iarnă bine, dacă nu, în vară!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre ultimul meci al FCSB-ului din Cupa României.

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

În minutul 84, de la FCSB a fost eliminat Bouhenna. În minutul 87, a primit cartonaş roşu şi Chindriş de la UTA, care era pe banca de rezerve. FCSB a rămas cu doi oameni în minus în minutul 90+1, când a fost eliminat şi Radunovic. FCSB a mai avut un jucător eliminat în minutul 90+4, Octavian Popescu.

Becali a fost foarte supărat pe Bouhenna. El spune că nu mai vrea să îl vadă pe fundaş în echipa lui Dică. Becali a anunţat că dacă fotbalistul nu va părăsi echipa în iarnă, acesta va pleca la finalul sezonului.

”Dacă pleacă în iarnă bine, dacă nu, în vară!”

”Bouhenna, un jucător care face aşa ceva nu are ce căuta într-o echipă. A fost meciul ăsta, care nu e aşa important, dar asta se poate întâmpla într-un meci în care te baţi la campionat şi vine şi face aşa ceva.

Asta e situaţia, mai avem puţin, dacă pleacă în iarnă bine, dacă nu, în vară”, a declarat patronul de la FCSB la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-uta 

viewscnt
Articole similare