Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu Boli, ci un alt jucător de la Botoşani, pe lista FCSB? Răspunsul lui Flavius Stoican după ce a fost întrebat despre transfer: ”Toată lumea va fi mulţumită”

Nu Boli, ci un alt jucător de la Botoşani, pe lista FCSB? Răspunsul lui Flavius Stoican după ce a fost întrebat despre transfer: ”Toată lumea va fi mulţumită”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună în ultimul meci al său din 2022, după ce a învins-o pe FC Botoşani, scor 1-0. În urma partidei, noul antrenor al moldovenilor, Flavius Stoican, a vorbit despre două posibile plecări spre tabăra vicecampioanei.

Pentru a treia oară în luna decembrie, FC Botoşani a fost învinsă de FCSB. În ultimul meci pe care aveau să îl dispute în 2022, moldovenii au pierdut cu 0-1.

Florinel Coman a fost eroul vicecampioanei, care a împins, dar nu a reuşit să deschidă scorul până în ultimele minute, când ”Mbappe de România” a profitat de slăbiciunile botoşănenilor.

La doar al doilea meci pe banca echipei, Flavius Stoican a suferit prima înfrângere, după ce la debut reuşise să obţină o remiză cu CFR Cluj, în prelungirile partidei.

Prezent la flash-interviul de după meci, fostul antrenor de la FC U Craiova sau Dinamo a fost întrebat despre două posibile transferuri pe axa FCSB - Botoşani.

Dacă despre plecarea lui Kevin Boli la FCSB s-a mai vorbit, Flavius Stoican a fost întrebat despre o nouă posibilă plecare, cea a lui Andrei Dragu (23 de ani), care a impresionat împotriva vicecampioanei.

Andrei Dragu, pe lista FCSB?

 

Stoican a vorbit la superlativ despre jucătorul său şi a dat de înţeles că, la momentul actual, nu se pune problema ca Dragu să plece de la Botoşani.

”(n.r. după fiecare meci cu Botoşani, Gigi Becali pune ochii pe un fotbalist, vă e teamă că l-aţi putea pierde pe Dragu în favoarea FCSB?) Nu mă tem, sunt convins că e cu gândul doar aici, la echipa noastră, mai are multe de spus, are potenţial enorm şi cu siguranţă o să aibă şi reuşite.

Când va veni momentul pentru un transfer, cu siguranţă va fi ziua în care toată lumea va fi mulţumită. Dar, până atunci, Dragu rămâne jucător la noi, un jucător în care cred foarte mult, nu numai eu, dar şi colegii lui, şi oamenii din staff, şi oamenii care iubesc această echipă.

Boli este jucătorul nostru, un caracter deosebit, un jucător care a suferit... am avut discuţii şi cu el, la momentul acesta, nu există nimic oficial”, a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: andrei dragu 

viewscnt
Articole similare