Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încercarea fundaşilor lui Botoşani de a se apăra împotriva lui Coman l-a amuzat pe Panduru: ”Au doi metri şi 90 kg fiecare, nu înţeleg ce e asta” | EXCLUSIV

Încercarea fundaşilor lui Botoşani de a se apăra împotriva lui Coman l-a amuzat pe Panduru: ”Au doi metri şi 90 kg fiecare, nu înţeleg ce e asta” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună în ultimul meci al său din 2022, după ce a învins-o pe FC Botoşani, scor 1-0. Golul decisiv a fost marcat de Florinel Coman, care a profitat de slăbiciunile lui Alin Şeroni şi Rijad Sadiku.

Un nou meci cu Botoşani, o nouă victorie pentru FCSB. Pentru a treia oară în această lună, vicecampioana a reuşit să învingă formaţia moldoveană, de această dată mai puţin convingător decât în precedentele rânduri.

Pe Arena Naţională, echipa pregătită de Mihai Pintilii a împins şi a încercat să joace ofensiv din primul minut, dar roş-albaştrii păreau să nu fie capabili să marcheze în poarta lui Eduard Pap.

Cei de la FCSB au avut nevoie de aproape 80 de minute pentru a dechide scorul şi au făcut-o prin nou-intratul Florinel Coman, care i-a făcut de râs pe fundaşii botoşăneni cu golul marcat.

”Mbappe de România” a găsit un culoar printre Alin Şeroni şi Rijad Sadiku, care nu trebuia să existe, făcându-l pe jucătorul ofertat de Gigi Becali să cadă din picioare, şi a marcat.

”Au doi metri şi 90 de kilograme fiecare, nu înţeleg ce e asta”

În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru s-a amuzat pe seama încercării celor doi fundaşi de a se apăra împotriva lui Florinel Coman, un jucător nu foarte impunător fizic.

Eu nu înţeleg ce face acolo (n.r. Şeroni), cade, Coman trece printre Sadiku şi Şeroni, care au doi metri fiecare şi 90 de kilograme fiecare, Coman o fi vreun musculos, i-a dat la o parte pe amândoi deodată. Nu ştiu ce e asta”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Prezent în platou alături de Panduru, Nicolae Dică a explicat de ce vina pentru acest gol îi poate fi atribuită lui Alin Şeroni.

E greşeala lui, pentru că poziţia lui nu e bună. Pe minge descoperită, el iese, în loc să se retragă. Îl vede pe Coman, trebuie să fie pe jumătate întors, să poată să plece spre poartă pe acea minge descoperită.

De asta, când s-a întors, s-a împiedicat şi a căzut. Poziţia lui trebuie să fie pe jumătate întors, ca să plece să îl închidă pe Coman”, a adăugat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare