Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avea altă manie, cu jocurile de noroc, nu cu alcoolul”. Dezvăluire incredibilă despe jucătorul din Superligă care a fost la un pas de FCSB în vara trecută

”Avea altă manie, cu jocurile de noroc, nu cu alcoolul”. Dezvăluire incredibilă despe jucătorul din Superligă care a fost la un pas de FCSB în vara trecută

Fotbal intern

Comentarii

În vara lui 2021, disperat să aducă la FCSB fundaşi centrali înalţi, după ce a ajuns la concluzie că a pierdut titlul pentru că avea stopperi prea scunzi, Gigi Becali a l-a ofertat pe unul dintre apărătorii masivi din campionatul nostru.

În vara lui 2021, FCSB a avut una dintre cele mai bizare politici de transferuri din orice perioadă de mercato, chiar şi după standardele ”înalte” ale lui Gigi Becali.

De la a nu dori jucători chei sau de culoare, Gigi Becali a ajuns, în urmă cu un an şi jumătate, la concluzia că are nevoie de fundaşi centrali înalţi, întrucât ar fi pierdut titlul din cauza faptului că avea stopperi prea scunzi.

Aşa au sosit la club Stipe Vucur, care a părăsit echipa după un singur meci, şi Alex Creţu, care nu era fundaş central de meserie şi a renăscut la Universitatea Craiova pe un post mai avansat.

Pe lângă aceştia, Gigi Becali a ofertat şi un ”munte” din Liga 1, Alin Şeroni (35 de ani), de la FC Botoşani, dar transferul nu s-a efectuat, întrucât FCSB îl dorea gratis, iar Valeriu Iftime cerea 100.000 de euro pentru acesta.

”Avea altă manie, cu jocurile de noroc, nu cu alcoolul”

Acuzat că este alcoolic, un fost coleg al veteranului, Gabriel Vaşvari, a recunoscut că Şeroni nu a avut niciodată patima băuturii, dar a avut pe cea a jocurilor de noroc.

Totuşi, Vaşvari susţine că fundaşul central a trecut peste probleme sale şi că este un jucător extraordinar pentru vestiar, cu ”inimă mare”.

Alin nu era un consumator de alcool, sincer vă spun. El avea altă manie, cu jocurile de noroc, dar am înţeles că a trecut şi peste asta.

Şeroni e un tip pe care dacă îl ai în vestiar, nu ai cum să nu ai bună dispoziţie. Are pe coapsa piciorului drept sau stâng, nu mai ţin minte exact, un punctuleţ.

L-am întrebat ce e cu punctuleţul ăla. Mi-a zis că a vrut să încerce aparatul de tatuat, să vadă dacă merge. Are mai multe tatuaje ciudăţele, dar e un băiat cu inimă mare”, a declarat Gabriel Vaşvari, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: alin şeroni 

viewscnt
Articole similare