Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”CSA nu are tradiţie nici ca Dejul”. Helmut Duckadam critică dur proiectul de la Steaua: ”Facem echipă să îi facem în ciudă lui Gigi Becali” | EXCLUSIV

”CSA nu are tradiţie nici ca Dejul”. Helmut Duckadam critică dur proiectul de la Steaua: ”Facem echipă să îi facem în ciudă lui Gigi Becali” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Helmut Duckadam a ţinut un discurs dur la adresa celor de la CSA Steaua, prin care critica dur proiectul din Ghencea. În opinia fostului portar, echipa alături de care a câştigat Liga Campionilor în 1986 nu are pic de tradiţie.

Helmut Duckadam a rămas în istorie ca unul dintre cei mai mari portari din istoria României datorită unui singur meci, finala Ligii Campionilor din 1986, de la Sevilla.

Atunci, desigur, portarul Stelei a apărat toate cele patru penalty-uri înfruntate şi le-a adus trofeul roş-albaştrilor, devenind prima echipă est-europeană care câştigă cel mai important turneu la nivel de club.

Însă, în opinia ”Eroului de la Sevilla”, echipa alături de care a câştigat, din punct de vedere legal, Liga Campionilor nu are pic de tradiţie, nici măcar cât Unirea Dej.

Deşi tribunalele o consideră pe CSA Steaua continuatoarea echipei care a câştigat atunci Cupa Campionilor, Duckadam a afirmat în mai multe rânduri că, pentru el, FCSB e continuatoarea.

”CSA nu are tradiţie nici ca Dejul. Facem echipă să îi facem în ciudă lui Gigi Becali”

Fostul portar a ţinut un discurs dur la adresa celor de la CSA, prin care a criticat dur proiectul început în 2017, când a fost reînfiinţată secţia de fotbal a Stelei.

”Eroul de la Sevilla” a punctat că ”militarii” nici nu au fani şi a afirmat că decizia din spatele reînfiinţrării secţiei de fotbal a fost pentru a i se face în ciudă lui Gigi Becali.

Tot proiectul e o dezamăgire. A fost făcut fără cap. Şi fără coadă. S-a mers pe <<hei-rup, să îi facem in ciudă lui Gigi Becali, facem echipă, investim>>.

CSA nu are tradiţie, degeaba ne supărăm . Nu are tradiţie nici macar ca... Dejul, să spun . E echipa oraşului, în divizia B, în divizia C, acolo este oraşul, lângă acea echipă.

CSA, în afară de Peluza Sud, nu are suporteri, pentru că nu are o tradiţie în spate”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport.

La momentul actual, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga 2, dar nu are şanse de promovare, întrucât nu poate evolua în primul eşalon, din cauza Legii Sportului.

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare