Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt forţe din interior care doresc altceva decât trebuie făcut”. Probleme uriaşe în culise la Universitatea Craiova: ”Nu avea nicio şansă Rădoi” | EXCLUSIV

”Sunt forţe din interior care doresc altceva decât trebuie făcut”. Probleme uriaşe în culise la Universitatea Craiova: ”Nu avea nicio şansă Rădoi” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să câştige primul meci după ”divorţul” cu scandal de Mirel Rădoi, scor 1-0, împotriva lui CS Mioveni. În urma confruntării, Constantin Zotta şi Basarab Panduru au dezvăluit problemele uriaşe din culise din Bănie şi au explicat de ce fostul selecţioner nu avea vreo şansă de a reuşi la fosta echipă.

După mai multe săptămâni de coşmar la Universitatea Craiova, în care a fost atacat de conducerea clubului şi a fost ”trădat” de jucători, Mirel Rădoi a luat decizia de a îşi da demisia.

Fostul selecţioner declanşase un scandal monstru prin decizia de a îi exclude din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca, iar, în final, acesta i-a fost ”fatal”.

În opinia lui Constantin Zotta, Mirel Rădoi nu a avut vreo secundă vreo şansă de reuşită în Bănie, în contextul în care ”nişte forţe din interior” nu vor să procedeze aşa cum ar trebui.

”Sunt forţe din interior care doresc altceva decât trebuie făcut”

Specific, fostul arbitru este de părere că excluderile comandate de Rădoi trebuiau respectate, iar conducerea să îl susţină pe deplin pe fostul selecţioner.

”(n.r. ce spune faptul că Ivan, Markovic şi Hanca au fost reprimiţi imediat după plecarea lui Rădoi?) Îmi spune că Rădoi a luat o decizie bună, că s-a bazat pe nişte fapte atunci când a luat decizia de a renunţa.

Sunt nişte forţe din interior care doresc altceva decât trebuie făcut, decât lucrurile să fie făcute drept, corect atunci când vrei să construieşti o echipă. E o confirmare evidentă.

Evoluţia acestor jucători în seara asta nu a făcut decât să confirme că Rădoi a avut dreptate, asta mi s-a părut mie”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Basarab Panduru a recunsocut că este de acord cu spusele lui Zotta şi a punctat că, în momentul în care a decis să îi excludă pe Ivan şi Markovic, Mirel Rădoi a declanşat începutul sfârşitului pentru el în Bănie.

”(n.r. cum ţi s-a părut Ivan?) Slab. (n.r. te aşteptati să la asta?) Da, mă aşteptam şi chiar spuneam aici că nu are nicio şansă Rădoi să îi trimită la echipa a doua, să îi dea la o parte pe Ivan şi Markovic.

Nicio şansă. Poate ar fi avut o şansă cu Hanca şi Vînă”, a adăugat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare