Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la FCSB, urmărit de reprezentanţii unei formaţii din Champions League la duelul cu Chindia! Jucătorul are şanse mari să plece în această iarnă

Un fotbalist de la FCSB, urmărit de reprezentanţii unei formaţii din Champions League la duelul cu Chindia! Jucătorul are şanse mari să plece în această iarnă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali se apropie de o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Reprezentanţii unui club din Champions League ar fi fost prezenţi la meciul Chindia - FCSB, după ce au pus ochii pe unul dintre fotbaliştii vicecampioanei, pe care patronul a recunoscut că este dispus să îl vândă.

Plecarea lui Nicolae Dică pare să fi fost de bun augur pentru FCSB. Fără acesta pe banca tehnică, vicecampioana a bifat cinci victorii din cinci în campionat şi a urcat pe podiumul Superligii.

Forma bună a vicecampioanei a continuat şi în ultima etapă, împotriva uneia dintre revelaţiile Ligii 1, Chindia Târgovişte, echipă de care MM Stoica a recunoscut că se teme.

Jucătorii pregătiţi de Mihai Pintilii au reuşit să se impună fără mari bătăi de cap, scor 2-0, în ciuda accidentărilor grave suferite de doi dintre jucătorii de bază ai echipei, Andrea Compagno şi Darius Olaru.

La Ploieşti, vicecampioana a avut parte şi de câţiva spectatori ”de lux”. Conform Fanatik, reprezentanţii lui FC Copenhaga, formaţie care tocmai a evoluat în grupele Champions League, au fost prezenţi pe Ilie Oană.

Un fotbalist de la FCSB, urmărit de reprezentanţii unei formaţii din Champions League

Aceştia ar fi venit în România pentru a îl urmări pe unul dintre fotbaliştii FCSB-ului, care a mai fost ofertat în această vară, de o altă campioană europeană, Trabzonspor, Adrian Şut.

Mijlocaşul central a renăscut după ce a revenit pe teren, în urma unei accidentări, şi, potrivit sursei citate, are şanse mari să plece de la Bucureşti în această iarnă, fiind dorit şi de Genk, din Belgia.

Cei de la Genk ar fi fost prezenţi la meciul anterior, cu Botoşani, pentru a îl urmări pe Şut, partidă în care jucătorul a marcat o dublă.

Dacă cei de la Trabzonspor nu ar fi fost dispuşi să ofere peste două milioane de euro pentru fotbalistul vicecampioanei României, Copenhaga şi Genk ar lua în calcul să accepte să plătească 2,5 milioane pentru Şut.

În opinia fostului său antrenor, deşi nu a jucat nici măcar 70 de meciuri în tricoul FCSB-ului, Adrian Şut ar putea fi o opţiune pentru echipa naţională.

După ce a colaborat cu acesta preţ de câteva luni, Nicolae Dică a vorbit la superlativ despre fotbalistul de 23 de ani.

Afla mai multe despre: adrian şut 

viewscnt
Articole similare