Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E o minune că trăiţi". Olaru şi Compagno, la un pas de tragedie! Verdict crunt al medicilor

"E o minune că trăiţi". Olaru şi Compagno, la un pas de tragedie! Verdict crunt al medicilor

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (24 de ani) şi Andrea Compagno (26 de ani) s-au accidentat stupid, dar grav, după ce s-au ciocnit violent cap în cap. Cei doi jucători ai FCSB au fost la un pas de tragedie! FCSB va fi lipsită de aportul celor doi jucători până la finalul lui 2022.

FCSB nu se va mai baza pe Darius Olaru şi Andrea Compagno în 2023, pentru ultimul meci al anului, cu CFR Cluj. Cei doi jucători au fost la un pas de tragedie, după ce s-au ciocnit urât cap în cap şi au ajuns la spital ca urmare a contactului din minutul 2.

"E o minune că trăiţi". Olaru şi Compagno, la un pas de tragedie? FCSB nu se mai poate baza pe ei în 2022

Minutul 2 al meciului Chindia - FCSB 0-2 a adus o ciocnire violent cap în cap între Darius Olaru şi Andrea Compagno, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai "roş-albaştrilor". Jucătorii au ajuns la spital, după mai multe minute de îngrijiri primite pe teren, iar verdictul a fost unul dur.

FCSB nu se va mai putea baza pe Olaru şi Compagno în 2022, pentru ultimul meci cu CFR Cluj. "E o minune că trăiţi", le-ar fi spus medicii, la spital, lui Compagno şi Olaru după ce le-au acordat îngrijiri medicale amănunţite, scrie Fanatik.

FCSB, fără 3 jucători importanţi pentru meciul cu CFR Cluj, ultimul din 2022

FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa Chindiei Târgovişte, dar cu preţul a două accidentări venite după o fază incredibilă: Darius Olaru şi Andrea Compagno s-au lovit violent, reciproc, în minutul doi al partidei. Mihai Pintilii a vorbit, la flash-interviu, despre meci şi despre situaţia celor doi jucători.

În plus, Mihai Pintilii a spus că Ştefan Târnovanu are, şi el, şanse mici să joace cu CFR Cluj: ”Încă nu ştiu cum sunt. Aşteptăm veşti. Sper să fie ok cei doi. Andrea este puţin mai grav. Victoria este pentru ei. Băieţii, la pauză, au spus că joacă meciul pentru Compagno şi Olaru. Pe un teren aşa greu mă bucur că nu am luat gol şi felicit jucătorii pentru ce au demonstrat în această seară.

Pentru meciul viitor, atunci când joci cu CFR clar că speri la victorie, dacă vrei să fie acolo, sus. Asta vor şi băieţii, trebuie să câştigăm cele două meciuri ca să rămânem sus. Pentru Târnovanu sunt şanse mai mici să joace împotriva CFR, dar Andrei Vlad este un portar bun, acum are şansa lui. Am de ales între ei? Dacă va fi nevoie îi pun pe amândoi să apere”, a declarat Mihai Pintilii, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: darius olaruandrea compagnofcsbverdictmedici 

viewscnt
Articole similare