Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginile cu noua iubită a lui Pique, acasă la acesta, au apărut online. Fostul jucător al Barcelona încă era împreună cu Shakira

Imaginile cu noua iubită a lui Pique, acasă la acesta, au apărut online. Fostul jucător al Barcelona încă era împreună cu Shakiragalerie foto

Inedit

Comentarii

Gerard Pique a apărut alături de Clara Chia, noua sa iubită, într-un live stream.

Conform Marca, videoclipul datează din data de 15 august, anul trecut, perioadă în care Gerard Pique şi Shakira erau înca împreună.

Postul de televiziune spaniol Telecino, a făcut publice imaginile, în care Clara Chia se plimba prin spatele lui Pique, în momentul în care acesta transmitea live de pe platforma Twitch, alături de celebrul streamer Ibai Lanos.

Potrivit publicaţiei iberice Marca, Shakira era plecată în afara Spaniei, alături de copii, în momentul în care Pique organiza acel live.

În videoclip, se poate obersva cum Clara îl ajuta pe Pique să îşi fixeze camera.

Mai mult decât atât, fostul fotbalist al Barcelonei o striga pe nume de mai multe ori, gest din care reiese că Shakira ştia situaţia fostului soţ.

”Se uita pe profilul de Instagram al Shakirei”

Conform aceleiaşi publicaţii, Pique şi Clara Chia s-ar fi despărţit deja. În timpul unei călătorii către Praga, cei doi au fost surprinşi în timpul unor discuţii aprinse.

”Era clar că relaţia este tensionată. S-au certat de mai multe ori în avion. Pique se uita pe profilul de Instagram al Shaqirei”, a dezvăluit o persoană cu identitate necunoscută pentru Marca.

Gerard Pique s-a retras din fotbal în luna noiembrie a acestui an.

În tricoul naţionalei Spaniei a câştigat EURO 2008 şi Campionatul Mondial din 2010.

Afla mai multe despre: piqueshakira 

viewscnt
Articole similare