Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mijlocaşul de la FCSB pe care Nicolae Dică îl propune la echipa naţională: ”Părea un simplu fotbalist, dar după ce l-am antrenat mi-am dat seama că este o soluţie pentru România!” | EXCLUSIV

Mijlocaşul de la FCSB pe care Nicolae Dică îl propune la echipa naţională: ”Părea un simplu fotbalist, dar după ce l-am antrenat mi-am dat seama că este o soluţie pentru România!” | EXCLUSIV
Comentarii

Nicolae Dică a fost invitat în studioul Orange Sport unde a analizat unul dintre mijlocaşii FCSB-ului pe care l-a propus la echipa naţională.

Fostul antrenor al FCSB-ului a fost impresionat de Adrian Şut. Mijlocaşul a ajuns la FCSB în 2019, dar nu a fost păstrat de echipa lui Becali. Acesta a fost imediat împrumutat la Academica Clinceni, unde a avut o evoluţie bună şi a marcat goluri importante pentru ilfoveni. 

Fotbalistul de 23 de ani a fost păstrat de FCSB în 2020, iar de atunci a devenit un jucător important pentru club. În ultima vreme, fotbalistul pare că şi-a câştigat postul de titular.

Dică a explicat în direct la Orange Sport că a fost uimit de progresul fotbalistului după accidentarea pe care o suferise. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că Adrian Şut poate fi o soluţie pentru echipa naţională. 

”La cum arată în acest moment, eu cred că da. Eu l-am antrenat, am văzut... Din punctul meu de vedere a avut un salt aşa. Până să ajung la FCSB, îl vedeam un jucător normal, să spunem aşa, de Liga 1. 

Dar după ce a revenit după acea accidentare, parcă a venit alt jucător. Lucrurile pe care eu i le ceream când eram eu acolo le făcea foarte bine. Şi defensiv, şi ofensiv.

Cred că este un jucător important acum pentru echipă şi poate să fie o soluţie pentru echipa naţională”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.  

Adrian Şut a jucat în acest sezon 15 meciuri pentru FCSB. Mijlocaşul a marcat 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-românia-fcsb-nicolae dică-adrian şut 

viewscnt
Articole similare