Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-am înecat supărarea în alcool”. Perioada petrecută la CFR Cluj l-a băgat în depresie pe fostul jucător din Gruia: ”Am început să plâng”

”Mi-am înecat supărarea în alcool”. Perioada petrecută la CFR Cluj l-a băgat în depresie pe fostul jucător din Gruia: ”Am început să plâng”

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Bud (37 de ani) şi-a petrecut patru ani din carieră la CFR Cluj, echipă pe care o susţine în continuare, chiar dacă a recunoscut că a intrat în depresie din cauza felului în care a fost tratat în Gruia.

Un titlu şi două Cupe ale României a câştigat Cristi Bud în perioada petrecută la CFR Cluj, fiind decisiv în triumful din campionat din sezonul 2009/2010.

Puţinele goluri ale atacantului au venit în momente importante, iar acesta a contribuit la câştigarea titlului şi, implicit, calificarea în Champions League, întrucât atunci campioana României ajungea direct în grupe.

În ciuda aportului său, atacantul a realizat că a fost ”trădat” de cei de la CFR Cluj, în momentul în care a fost anunţată lista pentru Liga Campionilor, la începutul sezonului 2010/2011.

Bud a fost lăsat în afara listei, decizie care l-a băgat în depresie şi care l-a făcut să prindă patima alcoolului, simţind nevoia să îşi ”înece supărarea” după dezamăgirea trăită.

Perioada petrecută la CFR Cluj l-a băgat în depresie pe Cristi Bud

Da, sper să fie şi al şaselea an consecutiv (n.r. al şaselea titlu la rând). Sunt fan CFR, deşi nu m-au apreciat niciodată. Nu am fost apreciat.

Poate pentru că nu am fost străin sau nu am avut pe nimeni în spate. În afară de suporteri, care mă apreciau, nu pot să zic că cei din conducere m-au apreciat vreodată la adevărata mea valoare.

Cea mai mare dezamăgire din fotbal a fost episodul cu Champions League, când nu am prins lotul. Golurilor mele, patru-cinci, au fost decisive în câştigarea campionatului.

A venit şi ultima zi când s-a facut lista. Mandorlini era antrenor, dar antrenorul pe atunci nu prea avea el ultimul cuvânt. Ţin minte momentul, eram pe drum, aveam meci.

Am mers acasa la Baia Mare şi eram pe drum când cineva mi-a dat vestea, ‘nu esti nici pe listă’. Am zis că nu are cum, m-am oprit şi am început să plâng.

Atunci cred că am avut două luni foarte grele. Am început şi cu alcoolul, deşi eu nu prea… mai beam dupa meciuri, dar am avut două luni cumplite. Mi-am înecat supărarea în alcool.

De atunci mi s-a pus eticheta că beau mult, ca sunt beţiv. Mai beau o bere - două, dar doar după meci. Tării, eu nu. Sunt din Baia Mare, dar pălinca nu îmi place deloc.

Beam cred că în fiecare zi. La două-trei zile. Câte sticle? Eu nu beau tărie, dar atunci beam şi tărie, să mă îmbat cât mai repede”, a povestit Cristi Bud, în podcast-ul Victory Extra Time.

Ajuns la 37 de ani, Cristi Bud joacă în prezent pentru Dinamo, formaţia din Liga 4 deţinută de Nicolae Badea şi pregătită de Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: cristi bud 

viewscnt
Articole similare