Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E de felicitat. Se reped în el de parcă ar fi criminal”. Dumitru Dragomir, declaraţie halucinantă după ce Strizu a recunoscut că Becali face legea la FCSB | EXCLUSIV

”E de felicitat. Se reped în el de parcă ar fi criminal”. Dumitru Dragomir, declaraţie halucinantă după ce Strizu a recunoscut că Becali face legea la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

La una dintre primele conferinţe de presă după numirea sa la FCSB, Leo Strizu (55 de ani) a recunoscut public că Gigi Becali face legea la FCSB, iar că cei din staff sunt ”simpli executanţi”. Această declaraţie i-a adus un val de critici, dar Dumitru Dragomir este de părere că principalul vicecampioanei merită felicitat.

Deşi este cunoscut de ani buni că Gigi Becali face legea la FCSB, niciun antrenor principal nu a avut tupeul de a recunoaşte acest lucru public până acum, până la apariţia lui Leo Strizu.

Personificarea declinului de la FCSB, Strizu a oferit perlă după perlă la conferinţe şi flash-interviuri, dar, paradoxal, echipa a reuşit un parcurs incredibil ”sub comanda” sa.

După plecarea lui Nicolae Dică, vicecampioana a reuşit să lege cinci victorii la rând în campionat şi să urce pe podiumul Superligii, în faţa Rapidului şi Universităţii Craiova.

La nouă puncte de Farul, cu un meci mai puţin disputat, echipa roş-albastră ar putea avea şanse la campionat chiar dacă intră în play-off cu acest deficit, în contextul înjumătăţirii punctelor.

Deşi Gigi Becali continuă să ia deciziile, FCSB o duce mai bine decât în orice alt punct din acest sezon, iar MM Stoica are încredere că ar vicecampioana ar putea încheia sezonul regular pe primul loc.

”E de felicitat. Se reped în el de parcă ar fi criminal de război”

Întrebat despre declaraţiile făcute de Leo Strizu, Dumitru Dragomir nu doar că nu l-a criticat pe antrenorul principal de la FCSB, ci a afirmat că acesta trebuie felicitat pentru astfel de cuvinte.

Fostul şef de la LPF este de părere că orice om sincer trebuie apreciat şi susţine că antrenorul principal de la FCSB nu merita să fie atacat ca un ”criminal de război”.

E de felicitat pentru faptul că nu minte. La noi, acum, pe cei care spune adevărul îi punem la index. Ăştia suntem noi.

Dacă unul spune ceva adevărat, imediat se reped în el de parcă ar fi criminal de război”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

FCSB mai are de disputat două meciuri în acest an, mai întâi restanţa cu CFR Cluj, care se va juca joi, 15 decembrie, iar apoi returul cu Botoşoani, care va avea loc luni, 19 decembrie.

Ambele partide vor putea fi urmărite, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare