Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, în extaz la Orange Sport după forma bună a FCSB-ului: ”Vă spun sincer că în 5 etape putem să trecem pe primul loc!” | EXCLUSIV

MM Stoica, în extaz la Orange Sport după forma bună a FCSB-ului: ”Vă spun sincer că în 5 etape putem să trecem pe primul loc!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica consideră că FCSB ar putea ajunge pe primul loc în 5 etape, după ultimele rezultate obţinute sub comanda lui Pintilii.

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

MM Stoica a făcut un pariu cu mult timp în urmă când FCSB se afla pe locul 14 în campionat. Echipa lui traversa o formă foarte slabă. În Conference League nu conta, iar FCSB a decis să se concentreze pe campionat. 

Totuşi, nici în competiţia internă nu excela. FCSB a adunat victorii, dar nu arăta un joc solid şi a mai pierdut puncte cu Dică. Astfel, fostul antrenor a plecat, iar din acest moment, echipa a început să aibă un joc mai sigur. 

Mihai Pintilii este antrenorul ”neoficial” al FCSB-ului, care a reuşit să readucă echipa pe podium. MM Stoica s-a descătuşat în direct la Orange Sport şi a spus că nimeni nu credea că echipa lui va ajunge pe podium. Mai mult decât atât, el susţine că în 5 etape, FCSB ar putea ajunge pe primul loc. 

”Vă spun sincer că în 5 etape putem să trecem pe primul loc!” 

”Pariul meu stă în picioare bine. Era pe locul 14 atunci când l-am făcut. Ştii cum e, la momentul ăla, eu luam în calcul că nu o să mai jucăm în Europa.

Deci ne-am cam sacrificat meciurile. Aşa a fost să fie. Dacă nu procedam aşa, poate că nu făceam nimic nici în Europa. Nu ştii că toate lumea zicea că nu prinde play-off-ul. Am auzit atâtea...

De fapt, ăsta era pariul general. Prinde FCSB play-off-ul sau nu. Eu vă spun sincer. Putem în 5 etape să trecem pe primul loc. Nu spun că o să trecem, putem. Am convingerea că vom termina sezonul regular pe primul loc. Asta e convingerea, nu spun că bat câmpii. A zis toată lumea asta. Mai vedem”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-pintilii-superligă 

viewscnt
Articole similare