Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai revelaţiei din Superligă ar putea părăsi echipa: ”Oferte pe bani frumoşi”. Detalii despre problemele financiare de la club

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai revelaţiei din Superligă ar putea părăsi echipa: ”Oferte pe bani frumoşi”. Detalii despre problemele financiare de la club

Superliga

Comentarii

Aflată pe locul şase după 20 de etape, deşi era printre favoritele la retrogradare, Hermannstadt a fost marea revelaţie a actualului sezon din Superligă. Din păcate pentru sibieni, prestaţiile bune ale echipei au făcut formaţii mai bine cotate să se intereseze de cei mai valoroşi fotbalişti de la club.

Deşi se număra printre favoritele la retrogradare în debutul acestei stagiuni, Hermannstadt a reuşit să petreacă aproape tot sezonul până acum pe loc de play-off.

Trupa sibiană s-a aflat inclusiv în fruntea Superligii, dar, ca nou-promovată, era normal să aibă parte de o cădere, mai ales că echipa trecea prin probleme financiare.

Între timp, aproape toate restanţele s-au plătit, iar fotbaliştii pot să se concentreze din nou exclusiv pe fotbal, a dezvăluit chiar antrenorul Marius Măldărăşanu.

Problemele financiare de la Hermannstadt, o amintire

Am spus că nu vreau să mai vorbesc despre bani, din postura de antrenor. Ideea este că m-a mai întrebat cineva, nu am cum să răspund acum.

Salariile sunt plătite la zi, sunt făcute cesiuni pe banii pentru obiectivul de promovare, din sezonul trecut.

Din puncte de vedere financiar stăm bine. Să speram că va exista un echilibru financiar în continuare.

Noi suntem cu banii la zi. Tot ce trebuia plătit pe sezonul asta s-a plătit. Dar bonusul de performanţă pe promovarea din sezonul trecut, s-au făcut cesiuni.

Urmează că următoarea tranşă din televiziune să intre în buzunarele jucătorilor şi ale staffului”, a declarat Marius Măldărăşanu, pentru Playsport.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei ar putea pleca de la Sibiu

Tehnicianul lui Hermannstadt a vorbit şi despre situaţia unuia dintre cei mai importanţi jucător de la club, Baba Alhassan, care ar fi atras interesul mai multor echipe.

Marius Măldărăşanu a afirmat că nu vrea să îl piardă pe mijlocaşul ghanez, dar a punctat că, dacă va apărea vreo ofertă pe ”bani frumoşi”, conducerea ar putea să ignore dorinţa sa de a îl păstra.

Noi nu vrem să îi dăm drumul lui Baba Alhassan. Dacă vor fi oferte pe bani frumoşi… mie unul nu prea îmi convine.

Va trebuie să punem ceva în loc, eu am pus accentul pe omogenitate.  Nu vreau să vorbesc prea mult despre situaţia asta, eu sper să nu plece niciunul”, a adăugat antrenorul lui Hermannstadt.

Afla mai multe despre: măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare