Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile disperării! Cum arată Marius Stoica la doar o lună după ce a devenit antrenorul principal de la Mioveni: ”Nu avem ce pierde”

VIDEO | Imaginile disperării! Cum arată Marius Stoica la doar o lună după ce a devenit antrenorul principal de la Mioveni: ”Nu avem ce pierde”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a primit vizita Universităţii Craiova în ultima partidă din a 20-a etapă a Superligii. Codaşa campionatului nostru s-a prezentat mai bine decât la ultimele meciuri, dar tot nu a reuşit să obţină vreun punct, fiind învinsă cu 1-0.

După ce încasase opt goluri în ultimele două meciuri, CS Mioveni venea la meciul cu Universitatea Craiova în postura de victimă sigură, dar s-a prezentat respectabil împotriva oltenilor.

Deşi au fost învinşi în final, argeşenii au arătat o nouă faţă faţă de ultimele partide, dar disperarea încă poate fi simţită şi văzută la Mioveni, inclusiv pe chipul antrenorului echipei.

Marius Stoica s-a prezentat la flash-interviu cu cearcăne uriaşe, iar din glasul său putea fi auzit că, deşi echipa a jucat bine, nu mai există mari speranţe în tabăra codaşei Ligii 1.

Cum arată Marius Stoica la doar o lună după ce a devenit antrenorul principal de la Mioveni

Pot spune că astăzi am alergat şi am depus un efort foarte mare, îi felicit pentru ceea ce au arătat pe teren, dar cu tristete, pentru că nu am putut să luăm puncte.

Şi-au dorit, au făcut un joc bun, nu avem ce să mai... regrete, să ne uităm în urmă. Mai avem o săptămână, trebuie să ne pregătim foarte bine pentru jocul de la Piteşti.

Astăzi, chiar dacă în prima repriză ei au avut un plus, pot spune că a doua repriză am arătat foarte bine, am avut situaţii de a marca, dar, când nu ai noroc şi se opune bara... asa e situaţia.

Am avut un jos consistent, am pus presiune, nu s-a văzut diferenţa din clasament, dar nu ne încântă cu nimic. Până la urmă, nu avem ce pierde.

Eu m-am bucurat că au făcut trecerea de la acele jocuri nefericite, cum mă aşteptam şi cum v-am spus, că văd un grup bun, că trebuie ajutaţi.

Mi-aş fi dorit să am linişte şi să pot lucra cu ei, pentru că se vede, se vede că îşi doresc, chiar dacă am avut un joc bun, asta e situaţia.

[...] Am ajuns să îi cunosc bine, sunt nişte băieţi buni, care, dacă ar fi ajutaţi, cred că ar aduce rezultate pentru această echipă”, a declarat Marius Stoica.

Afla mai multe despre: marius stoica 

viewscnt
Articole similare