Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Bon, mesaj clar după plecarea lui Rădoi de la Craiova: ”S-a simţit şi despărţirea de antrenor!”

Dragoş Bon, mesaj clar după plecarea lui Rădoi de la Craiova: ”S-a simţit şi despărţirea de antrenor!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Mioveni, în etapa a XX-a din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cîmpanu, în minutul 41. La finalul meciului, Dragoş Bon, interimarul de la Universitatea Craiova, a oferit mai multe declaraţii. 

El a spus că echipa a avut de suferit după plecarea lui Mirel Rădoi din Bănie. Totuşi, Bon şi-a felicitat jucătorii şi a fost mulţumit că echipa lui s-a sacrificat până la fluierul final. 

”Sunt bucuros pentru că am reuşit să câştigăm meciul ăsta. Punctele se câştigă şi cu meciurile de acest gen. Nu a fost un moment uşor pentru noi. Erau multe probleme din punct de vedere mental. E o teamă de rezultat. Cred că ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni i-a coborât mult mental.

Frica de rezultat ne-a făcut să facem un pas înapoi. Şi în meciul de Cupă, la Piteşti, am luat gol şi nu ne-am mai regăsit. Nu e simplu. Ca jucător de fotbal nu e simplu, s-a simţit şi despărţirea de antrenor. Îi felicit pe jucători, s-au luptat şi merită cele trei puncte.

Nu a fost un joc spectaculos, dar cele trei puncte sunt foarte importante. Trebuie să luăm şi cele trei puncte din meciul următor. Vom trage linie şi vom pune toate lucrurile la punct. Fotbalul e un joc de contact, în care depui foarte mult efort. Ne lipsesc jocurile, a fost o pauză mare.

Jucătorii s-au resimţit, dar chiar dacă au ieşit epuizaţi, au dat totul. Conducerea lucrează, are un proiect şi sunt sigur că se vor lua cele mai bune decizii. Suporterii sunt supăraţi, dar chiar dacă nu i-a bucurat jocul nostru, contează cele trei puncte”, a declarat Dragoş Bon, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova-cs mioveni-dragoş bon 

viewscnt
Articole similare