Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | OUT de la Petrolul! La insistenţele fotbaliştilor, clubul a anunţat despărţirea: ”Pe cale amiabilă”. Cine îi ia locul

OFICIAL | OUT de la Petrolul! La insistenţele fotbaliştilor, clubul a anunţat despărţirea: ”Pe cale amiabilă”. Cine îi ia locul

Petrolul

Comentarii

Aflată cu un picior în groapă, din pricina problemelor financiare, Petrolul Ploieşti traversează o perioadă tumultuoasă, iar fotbaliştii au insistat să existe schimbări. La cererea acestora, preşedintele Costel Lazăr a părăsit clubul. Anunuţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării prahovene.

După mai mulţi ani petrecuţi departe de prima sceno a fotbalului românesc, Petrolul a reuşit să obţină promovarea la finalul ultimului sezon, după ce a câştigat Liga 2.

Gruparea prahoveană s-a readaptat fără probleme în Liga 1, iar, după două treimi din sezonul regular, încă are şanse realiste de a se califica în play-off.

Există probleme mari la Ploieşti, doar că nu pe gazon, ci în afara sa. Jucătorii şi stafful sunt neplătiţi, iar conducerea le-a oferit doar promisiuni false că îşi vor încasa salariile.

În urmă cu două săptămâni, Orange Sport anunţa în exclusivitate că preşedintele Costel Lazăr şi-a dat demisia de la club, după ce jucătorii au refuzat să se antreneze şi au cerut plecarea acestuia.

Despărţirea a fost oficializată marţi, prin intermediul unui comunicat pe site-ul prahovenilor, care anunţa că, de pe 16 decembrie, Lazăr nu va mai fi preşedintele grupării.

Costel Lazăr, OUT de la Petrolul

La începutul săptămânii trecute, Petrolul anunţa că Adunarea Generală a Asociaţilor Fondatori l-a mandatat pe directorul sportiv Claudiu Tudor să preia, pentru perioada imediat următoare, atribuţiile preşedintelui Costel Lazăr.

“Începând cu data de 16 decembrie 2022, raporturile contractuale dintre mine şi ACS Petrolul 52 vor înceta pe cale amiabilă, conform articolului 55, litera B, din Codul Muncii.

Fac aceasta precizare pentru a nu mai exista discuţii şi alte neînţelegeri pe marginea acestui subiect. Le mulţumesc celor care mi-au oferit şansa să conduc acest club, a fost o onoare pentru mine!”, a precizat Costel Lazăr, pentru site-ul oficial al Petrolului.

În urmă cu mai bine de o lună, Costel Lazăr ieşea public şi recunoştea că Petrolul nu mai are bani, iar, cu lacrimi în ochi, susţinea că încearcă din răsputeri să salveze echipa.

Dar, având în vedere că jucătorii au insistat ca acesta să fie înlăturat din funcţie, este greu de crezut că Lazăr chiar avea interesele clubului şi jucătorilor în vedere.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare