Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e glumă, vorbesc foarte serios". De ce sport se apucă Wayne Rooney în această iarnă. Pregătire cu un campion mondial

"Nu e glumă, vorbesc foarte serios". De ce sport se apucă Wayne Rooney în această iarnă. Pregătire cu un campion mondial

Sporturi

Comentarii

Boxerul britanic Tyson Fury, campionul mondial la categoria grea, versiunea WBC, a ales un sparring partner neobişnuit pentru pregătirea unei potenţiale lupte cu ucraineanul Olkesandr Usik.

Fostul atacant al lui Manchester United şi al selecţionatei Angliei, Wayne Rooney, a acceptat să îl ajute pe Tyson Fury în antrenamentele pentru următorul său meci

Rooney, golgheterul all-time al grupării de pe Old Trafford, pregăteşte în prezent echipa DC United din MLS şi este un mare admirator al boxerului britanic.

"Am vorbit noaptea trecută cu Wayne şi este dispus să facă asta. Însă el este dreptaci, deci trebuie să schimbe pentru a fi stângaci. Aşa că îl voi aduce pe Wayne în pregătirile pentru Usik", a declarat Fury pentru un post de televiziune din ţara sa.

Întrebat dacă glumeşte, Fury a răspuns: "Nu, foarte, foarte serios. A fost de acord, aşa că va veni în cantonament pentru patru săptămâni să mă ajute".

Boxerul a adăugat că este un mare fan al lui Rooney, care l-a lăudat pe Fury la începutul acestei luni, după ce campionul l-a învins pe Derek Chisora, păstrându-şi centura WBC.

"Cred că el este cel mai bun pe care l-am văzut în ultimul timp şi nu cred că îl va învinge cineva. Cred că este o legendă absolută pentru ceea ce a făcut pentru box", a spus Rooney.

Fury a răspuns săptămâna aceasta, precizând că a crescut privindu-l pe Rooney evoluând pentru Anglia şi pentru Manchester United, adăugând că fostul atacant provine dintr-o familie de boxeri.

Tyson Fury urmează să îl înfrunte pe Oleksandr Usik la începutul anului viitor, după ce ucraineanul şi-a păstrat titlurile de campion mondial la categoria grea, versiunile WBA, WBO, IBF şi IBO, în urma unei victorii la puncte în faţa britanicului Anthony Joshua, în luna august.

Afla mai multe despre: rooney 

viewscnt
Articole similare