Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nou jucător la Farul? Fotbalistul revelaţie din Superligă a recunoscut că şi-ar dori să lucreze cu Gică Hagi: ”E un antrenor foarte bun” | EXCLUSIV

Nou jucător la Farul? Fotbalistul revelaţie din Superligă a recunoscut că şi-ar dori să lucreze cu Gică Hagi: ”E un antrenor foarte bun” | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa se află pe primul loc în Superligă, dar are în continuare puncte slabe în primul 11, care pot fi exploatate de adversare. De exemplu, portarul Marian Aioani a avut oarecare sincope în trecut, dar Gică Hagi ar putea avea opţiunea idelă pentru a îl înlocui.

Farul Constanţa s-a întărit semnificativ în această vară, iar, surprinzător sau nu, după 20 de etape, se află în fruntea Superligii, la trei puncte de campioana CFR, care are un meci mai puţin disputat însă.

Până la înfrângerea ruşinoasă din ultime etapă, scor 0-4, cu Hermannstadt, dobrogenii pierduseră un singur meci în întreg sezonul, 3-4 cu Universitatea Craiova, după ce conduseseră 3-1.

Totuşi, aşa cum s-a văzut la Sibiu, echipa pregătită de Gică Hagi nu este în niciun caz imbatabilă şi încă are diverse zone în primul 11 unde suferă, cum ar fi în poartă.

Sosit la Constanţa cu reputaţia de unul dintre cei mai promiţători portari din campionatul nostru, Marian Aioani pare să fi stagnat în perioada petrecută la Ovidiu.

Aflat la al doilea sezon sub comanda ”Regelui”, fotbalistul nu dă semne că ar fi progresat la Farul, în ciuda faptului că a fost titularul indisputabil al echipei de când a sosit la club.

”Gică Hagi e un antrenor foarte bun”

Deşi cei de la Farul au mare încredere în el, o variantă nouă a apărut pentru Hagi, care l-ar putea tenta pe ”Rege” să renunţe la Aioani.

Mihai Popa (22 de ani), fotbalistul revelaţie de la Voluntari din ultimul sezon, a fost crescut în academia lui Hagi şi a recunoscut că ar fi dornic să să lucreze din nou cu ”Regele”.

A contat foarte mult că am facut junioratul acolo (n.r. la Academia Gică Hagi), îmi doresc pentru orice jucător din România să aibă şansa să se antreneze într-un climat cum e acolo, deoarece este cel mai profesionist mediu pentru orice junior din România.

Antrenorii de acolo sunt foarte pregatiţi şi au ce să te înveţe. (n.r. îţi mai doreşti să lucrezi cu Gică Hagi?) Da, e un antrenor foarte bun, cum toată lumea ştie, şi de ce nu?”, a declarat Mihai Popa, pentru Orange Sport.

Mihai Popa i-a luat faţa lui Marian Aioani şi în cursa pentru echipa naţională. La ultima acţiune, cu Ionuţ Radu accidentat, Mihai Popa a fost convocat ca al treilea portar, alături de Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu.

Afla mai multe despre: mihai popa 

viewscnt
Articole similare