Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Îşi scoate Hagi "perla" din primul 11 după U Craiova - Farul 4-3? Panduru: "Era cam supărat"

EXCLUSIV | Îşi scoate Hagi "perla" din primul 11 după U Craiova - Farul 4-3? Panduru: "Era cam supărat"
Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre Marian Aioni şi seara mai puţin fastă pe care a avut-o în meciul U Craiova - Farul 4-3.

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, nu crede că Gică Hagi îl va scoate din poartă pe Marian Aioani, portarul pe care îl consideră extrem de talentat şi cu un viitor frumos la naţionala României. Chiar dacă a greşit, Panduru crede că Hagi nu va lua nicio decizie radicală.

EXCLUSIV | Îşi scoate Hagi "perla" din primul 11 după U Craiova - Farul 4-3? Panduru: "Era cam supărat"

Marian Aioani a avut o seară nefastă în partida dintre U Craiova şi Farul, încheiată cu scorul de 4-3 pentru olteni, la Severin.

Portarul Farului are pe conştiinţă două goluri primite în U Craiova - Farul 4-3. Mai întâi, în minutul 66, Aioani a luat un gol printre picioare, pe colţul scurt. Apoi, la golul de 4-3, în minutul 71, Marian Aioni a ieşit greşit pe o centrare din lovitură liberă, dar a ieşit pe lângă minge şi balonul a intrat plasă.

Invitat la Orange Sport, Basarab Panduru a spus că, după părerea sa, Gică Hagi nu-l va scoate pe Marian Aioani din poartă.

"Era cam supărat. Totuşi, aş crede că nu-l scoate, vii tot timpul şi spui că Aioani e un portar foarte bun, de naţională, şi acum la prima dată când greşeşte vizibil... Dacă ai un portar pe care-l lauzi şi crezi că e de echipă naţională, nu cred că-l schimbi după un meci", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

U Craiova - Farul 4-3, în Superligă

Deşi s-a aflat la conducere la pauză, Farul Constanţa a înregistrat, luni, primul eşec în actuala ediţie a Superligii, fiind învinsă, într-un meci din etapa a IX-a, de Universitatea Craiova, scor 4-3 (2-3).

Pentru Universitatea Craiova au marcat Markovici (26, 66), Ivan (44) şi Nistor (71), iar pentru Farul au punctat Morar (2) şi Torje (33 şi 41).

Universitatea Craiova: Lazar - Martic (Mateiu '31), Găman, Mitrea - Vătăjelu, Al. Creţu (Nistor '67) , Screciu, Bancu - Vînă (Cîmpanu '67) - Markovic (Căpăţână '82), A. Ivan. Antrenor: Mirel Rădoi

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă (Borza '67), Grameni (Sali '80)- Torje (Andronache '60), Vl. Morar (Munteanu '60), Pitu (Doukoure '60). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Găman '28, Bancu '58, Nistor '90+2, Lazar '90+3 / Popescu '70

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru.

Afla mai multe despre: basarab pandurumarian aioanifarulgica hagi 

viewscnt
Articole similare