adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a anunţat cine sunt cei trei fotbalişti care pleacă de la Rapid. Analiză detaliată după victoria cu Petrolul

Adi Mutu a anunţat cine sunt cei trei fotbalişti care pleacă de la Rapid. Analiză detaliată după victoria cu Petrolul

Rapid

Comentarii

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Adi Mutu (43 de ani), a tras concluziile după ce echipa sa a reuşit un rezultat favorabil în derby-ul cu Petrolul Ploieşti. Tehnicianul a fost mulţumit de evoluţia giuleştenilor, dar a anunţat şi că trei fotbalişti vor pleca de la club.

Rapid a învins-o pe Petrolul Ploieşti, scor 3-1, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Fiecare echipă a ratat câte un penalty, în prima repriză.

Dugandzic a deschis scorul din penalty pentru Rapid, în minutul 10.

A urmat ratarea din penalty a lui Ioniţă (Rapid) – min. 36 şi pe final de repriză un al doilea penalty ratat – Jair (Petrolul).

Ploieştenii au egalat prin Grozav ('61), dar Dugandzic ('73) şi Pănoiu ('90+4) au înscris golurile victoriei rapidiste.

Adi Mutu a anunţat cine sunt cei trei fotbalişti care pleacă de la Rapid. Analiză detaliată după victoria cu Petrolul

La finalul meciului, Adi Mutu a reacţionat cu privire la jocul echipei pe care o pregăteşte şi a anunţat că trei jucători nu mai intră în planurile sale începând cu luna ianuarie.

”Chiar că a fost un meci intens, a fost un meci în care am avut de toate. Puteam să ni-l facem mai uşor dacă marcam în prima repriză prin Ioniţă. Jucătorii şi-au asumat responsabilitatea mai mult. Per ansamblu, cred că astăzi am jucat mai bine decat în ultimele două meciuri.

Nu am nimic cu el (n.r. cu Ioniţă). Penalty-urile se mai şi ratează. Am trecut şi eu prin asta. Mă gândeam cum fotbalul este făcut din episoade şi se poate întâmpla şi asta. N-am avut mult timp să mă gândesc la penalty-ul ratat.

I-am spus în minutul 70 că e cazul să se trezească, Ioniţă are momente când arată că are o tehnică fină şi o calitate deosebită, dar trebuie să le aibă mai des. Grozav a făcut o demarcare de fotbalist (n.r. la gol). A fost greu de marcat. 

Sunt conştient că în viaţa de antrenor sunt şi astfel de momente. Suntem obligaţi să ţinem pasul cu celelalte echipe. Sperăm să recuperăm jucătorii accidentaţi şi să abordăm diferit meciurile din anul calendaristic viitor.

Am anuntat trei jucători că nu intră în planurile mele pentru anul viitor. Au fost foarte puţin prezenţi anul acesta: Vojtus, Marzouk şi Dussaut.

Am luat deciziile şi forţat de împrejurări, pentru că Dussaut şi Marzouk au fost puţin cu noi, Vojtus nu m-a mulţumit. Am preferat să-i anunţ acum ca să aibă şi ei timp pentru ce a mai rămas din acest sezon.

Nu e uşor să joci cu presiunea publicului, a rezultatelor. A contat şi cartonaşul roşu luat de Vojtus în Cupă. La Rapid avem nevoie de jucători care ştiu să joace cu presiune. Nu sunt supărat pe ei, sunt doar nişte alegeri. Chiar dacă nu îmi plac, trebuie să le iau.

(n.r. despre FCSB - CFR) Cred că e nevoie să ne uitam mai mult la jocul nostru”, a declarat antrenorul Rapidului, după meci.

viewscnt
Articole similare