Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acesta este fotbalul! Petrolul, ratarea etapei, iar la faza imediat următoare, Rapid dă lovitura, cu un gol de generic al lui Dugandzic | VIDEO

Acesta este fotbalul! Petrolul, ratarea etapei, iar la faza imediat următoare, Rapid dă lovitura, cu un gol de generic al lui Dugandzic | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti au oferit un spectacol fotbalistic, în toate felurile, la ”Primvs Derby”, disputat pe Arena Naţională. Goluri frumoase, multe penalty-uri acordate, unul transformat, celelalte apărate, dar şi o ocazie ratată uluitor de un jucător al echipei oaspete.

Rapid şi Petrolul şi-au măsurat forţele în ”Primvs Derby”, ce a avut loc în cadrul etapei cu numărul 20 din Superligă.

Rapid a deschis scorul prin Dugandzic, din penalty, în primele zece minute. Dan Şucu, unul dintre finanţatorii giuleştenilor, a avut o reacţie genială.

Până la pauză, ambele combatante au beneficiat de câte un penalty, dar pe care fiecare l-a ratat, sărbătoritul Alex Ioniţă pentru Rapid, respectiv Jair, la Petrolul.

Egalarea a venit la finalul primei ore de joc. Gicu Grozav a punctat cu o execuţie plasată.

Ratarea etapei, după un gol ”clasic” de atacant

În minutul 73, Petrolul a avut şansa de a trece pentru prima dată în avantaj, dar Măzărache s-a ”remarcat” printr-o ratare dintre cele mai mari.

Rămas singur cu portarul, după ce a fost lansat cu un exterior de mare fineţe al lui Budescu, atacantul prahovenilor a avut o execuţie complet ratată şi a trimis mult pe lângă poartă.

La faza imediat următoare, Rapid a dat lovitura. Dugandzic nu a ratat şi i-a arătat jucătorului de la Petrolul cum se şutează, marcând un gol de vârf autentic.

Până la final, Rapid a punctat pentru a treia oară. Pănoiu a consemnat victoria giuleştenilor cu o fază frumoasă în minutele de prelungire.

Cu această victorie, Rapid a urcat pe locul trei, cu 37 de puncte, iar Petrolul a rămas pe locul opt, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid petrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare