Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Negocieri pentru transferul "celui mai bun atacant român"! Din Superligă într-un campionat important pentru o sumă din "7 cifre"

ULTIMA ORĂ Negocieri pentru transferul "celui mai bun atacant român"! Din Superligă într-un campionat important pentru o sumă din "7 cifre"

Hermannstadt​

Comentarii

Presa din Israel anunţă negocieri avansate pentru fotbalistul pe care Dan Petrescu l-a numit "cel mai bun atacant român în acest moment". Mutarea s-ar putea realiza pentru doar 700.000 de euro, susţin jurnaliştii străini, însă clubul din Superligă cere o sumă formată din "7 cifre".

UPDATE Hermannstadt a oferit o reacţie oficială după anunţul presei din Israel. 

"FCH îi informează pe toţi suporterii echipei, dar şi pe toţi cei interesaţi, că încă de la primele evoluţii pentru echipa noastră a existat un interes în creştere pentru Daniel Paraschiv, venit atât din partea unor echipe din România, cât şi din străinătate. Acest fapt ne bucură, însă mai mult ne încântă modul în care atacantul în vârstă de 23 de ani a crescut în joc de la meci la meci, înscriind goluri importante pentru club şi pentru Echipa Naţională a României la debut. 

Cât de despre negocieri sau o eventuală ofertă pentru Para-gol din partea celor de la Hapoel Beer Sheva, ambele situaţii sunt doar speculaţii. Nici un reprezentant sau oficial al acestui club din Israel nu a luat legătura cu noi. 

A.F.C.Hermannstadt anunţă în mod OFICIAL că negocierile pentru Daniel Paraschiv încep de la o sumă care va cuprinde 7  cifre", a transmis clubul sibian. 

Unde poate ajunge "cel mai bun atacant român". Negocierile sunt în toi

Perioada de mercato se va deschide în curând, iar cluburile din Superligă caută noi fotbalişti, dar sunt pregătite şi să se despartă şi de anumiţi jucători. 

În ultimele ore, presa din Israel a anunţat că Hapoel Beer Sheva, echipa clasată pe locul al treilea în campionat după 13 etape, vrea încă un fotbalist român în lot. 

După ce l-a adus pe Adrian Păun de la CFR Cluj, echipa de cinci ori campioană în Israel îl vrea şi pe al doilea marcator din Superligă. 

Sursa citată anunţă că atacantul lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv, se poate transfera la Hapoel Beer Sheva, în ianuarie, pentru doar 700.000 de euro. Nou-promovata din prima ligă a României ar fi dispusă să se despartă de internaţionalul român. 

În această perioadă, "Hapoel Beer Sheva poartă negocieri avansate" pentru fotbalistul revelaţie al campionatului din România, iar Hermannstadt ar fi de acord să-l cedeze. 

Jurnaliştii din Israel susţin că "Hermannstadt are dificultăţi financiare şi are nevoie disperată de bani", de aceea a cerut doar 700.000 de euro pentru Daniel Paraschiv. 

Echipa care-l doreşte se pare că şi-a făcut deja calculele şi e pregătită să renunţe la un fotbalist străin din lot, pentru a-i face loc lui Daniel Paraschiv. Echipele din prima ligă israelină au voie să folosească doar şase jucători străini, iar Hapoel Beer Sheva îi are deja pe: Halder Lopes, Andre Martins, Astrit Salmani, Eugene Ansa, Shafi Suleimanov şi Adrian Păun. 

”Nu l-am avut eu (n.r. pe Paraschiv). CFR l-a avut, băiatul ăsta nu scăpa din mâna mea. Nu scăpa! Cel mai bun atacant român în momentul de faţă. Îl regret 100”, susţinea Dan Petrescu despre Daniel Paraschiv. 

La începutul acestui sezon, Hapoel Beer Sheva l-a dorit şi pe Antonio Sefer, iar negocierile au fost recunoscute de fotbalistul de la Rapid Bucureşti. 

După ce a marcat contra lui CFR Cluj, Basarab Panduru le-a sugerat celor de la CFR Cluj să încerce să-l readucă pe Daniel Paraschiv în Gruia. 

Afla mai multe despre: daniel paraschivdaniel paraschiv hermannstadtdaniel paraschiv transfer israeldaniel paraschiv hapoel beer sheva 

viewscnt
Articole similare