Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu regretă plecarea lui Daniel Paraschiv de la CFR: ”A ajuns cel mai bun atacant român”

Dan Petrescu regretă plecarea lui Daniel Paraschiv de la CFR: ”A ajuns cel mai bun atacant român”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins miercuri, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 3-2, într-un meci restanţă al etapei a 6-a din Superligă.

Dan Petrescu regretă plecarea lui Daniel Paraschiv de la CFR: ”A ajuns cel mai bun atacant român”

CFR a început tare la Mediaş, iar Janga a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Cristian Manea. Era minutul 10 şi clujenii deschideau scorul. După un sfert de oră, în minutul 26, tot Janga a marcat şi tot cu capul, profitând de o ieşire a portarului Letica până la marginea careului de 16 metri.

În minutul 29 o semnalizare a unui ofsaid a anulat golul lui Janga, împiedicându-l pe acesta să-şi treacă în cont un hat-trick. Sibienii au revenit în joc, înscriind în minutul 35 prin Daniel Paraschiv, iar în minutul 56 a venit egalarea – la golul lui Oroian.

CFR a revenit în avantaj pe tabelă în minutul 73, când Janga a deviat pentru Malele şi acesta a înscris în poarta lui Letica.

S-a încheiat Hermannstadt – CFR Cluj 2-3, iar clujenii sunt pe doi în clasament, cu 37 de puncte din 17 meciuri.

Dan Petrescu a vorbit despre victoria cu Hermannstadt. De asemenea, antrenorul clujenilor a mărturisit că îl regretă pe Daniel Paraschiv, fostul jucător al campionaei CFR.

”N-am fost aşa agresivi. După o pauză e greu să îi motivezi pe jucători. Păcat.. În primele minute am fost exact CFR-ul pe care îl ştiam eu. Am dat nişte mingi inutile, pase inutile la noi în teren, trebuie în teren la adversari, nu la noi. Juri şi Burcă nu au fost bine toată săptămâna şi s-a văzut. Golul 2 a fost de o uşurinţă incredibilă.

Mă bucură victoria. Poate acum la cald sunt nervos, dar CFR-ul dacă ia goluri n-are cum să câştige campionatul, campionatul nu se câştigă cu atacul, ci cu apărarea. N-avem voie să ne apărăm în halul ăsta... Ocazie am avut, goluri am dat. Trebuie să ne apărăm mai bine. Malele l-am văzut la antrenamente şi l-am băgat titular, nu era acum 2-3 zile. Mă bucur mult pentru Malele”, a declarat Dan Petrescu. 

Petrescu a vorbit şi despre Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt. Internaţionalul român a fost legitimat la CFR, dar nu în mandatele lui Petrescu: ”Nu l-am avut eu (n.r. pe Paraschiv). CFR l-a avut, băiatul ăsta nu scăpa din mâna mea. Nu scăpa! Cel mai bun atacant român în momentul de faţă. Îl regret 100”.

Afla mai multe despre: dan petrescudaniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare