Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al doilea golgheter al Superligii, transferat la CFR Cluj? Panduru a indicat mutarea: "Doar nu costă două milioane de euro" | EXCLUSIV

Al doilea golgheter al Superligii, transferat la CFR Cluj? Panduru a indicat mutarea: "Doar nu costă două milioane de euro" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a lăudat un adversar direct, iar Basarab Panduru a susţinut că transferul atacantului român nu ar fi imposibil pentru campioana României.

Reuşeşte CFR Cluj să-l readucă pe Daniel Paraschiv? "Doar nu costă două milioane de euro"

CFR Cluj a învins miercuri, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 3-2, într-un meci restanţă al etapei a 6-a din Superligă. Sibienii au revenit în joc, înscriind în minutul 35 prin Daniel Paraschiv, iar în minutul 56 a venit egalarea, la golul lui Oroian, din pasa lui Paraschiv. 

La finalul partidei, Dan Petrescu i-a făcut un compliment lui Daniel Paraschiv, atacant care s-a aflat în curtea lui CFR Cluj, dar pe care "Bursucul" n-a apucat să-l antreneze. Tehnicianul l-a numit cel mai bun atacant român în acest moment. 

După ce a auzit ce a spus antrenorul campioanei Superligii, Basarab Panduru a considerat că pentru CFR Cluj nu ar fi un efort financiar mare pentru a-l readuce pe Daniel Paraschiv. 

"E greu să-l cumperi când eşti CFR şi eşti la Hermannstadt? Nu cred că e greu. Dacă-l vrei, îl iei, că eşti CFR. Doar nu costă două milioane de euro Paraschiv. Încă nu e certitudine, dar e jucător care a arătat că bagă mingea în poartă. Golurile sunt gândite, nu sunt date aiurea. 

Dacă vine CFR după tine în iarna asta, dar tu spui: <<Nu, CFR, la vară>>. Eu zic că dacă eşti pregătit acum, eşti pregătit şi în iarnă. Şi ce garanţie ai că în vară merge precum acum?, a spus expertul Orange Sport. 

Prezent în studio, Andrei Vochin a indicat motivul pentru care Daniel Paraschiv s-a despărţit de CFR Cluj în vară: "El a cerut să fie împrumutat, a zis că e mai bine pentru cariera lui", a spus consilierul preşedintelui FRF. 

Reacţia lui Daniel Paraschiv după ce a auzit ce a spus Dan Petrescu despre el

Cu golul marcat împotriva fostei echipe, Daniel Paraschiv a ajuns la nouă reuşite în Superligă şi este al doilea marcator al campionatului, după liderul Andrea Compagno, care a marcat de 12 ori. 

"E tristeţe. Mă fac remarcat doar împreună cu echipa, nu pot juca fără echipă. Trebuie să strângem rândurile, dar trebuie să fim mai atenţi defensiv. Mă motivez cu echipele mari, consider că am făcut meciuri bune cu echipe mari. Nu am avut niciun orgoliu cu CFR, niciun sentiment de răzbunare. 

Îi mulţumesc lui Dan Petrescu pentru aceste cuvinte, poate exagerează puţin, că mai am de demonstrat. Poate sunt la statutul de promisiune, dar sper să devin o certitudine", a spus Daniel Paraschiv, după Gaz Metan - CFR Cluj 2-3. 

Daniel Paraschiv a semnat cu CFR Cluj în 2021 şi a fost împrumutat în două rânduri, la FC Voluntari şi la Hermannstadt, cu care a semnat un contract până în 2025. 

 

Afla mai multe despre: daniel paraschivcfr clujcfr cluj hermannstadtdan petrescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare