Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Îl ştiu de mult timp”. Primele reacţii după numirea lui Leo Strizu la FCSB: ”Nu o să ne plictisim, o să fie spectacol”

EXCLUSIV | ”Îl ştiu de mult timp”. Primele reacţii după numirea lui Leo Strizu la FCSB: ”Nu o să ne plictisim, o să fie spectacol”

FCSB

Comentarii

Leo Strizu a fost numit de Gigi Becali drept noul antrenor principal al celor de la FCSB şi a susţinut prima sa conferinţă din această postură.

EXCLUSIV | ”Nu o să ne plictisim, o să fie spectacol”. Primele reacţii după numirea lui Leo Strizu la FCSB 

Leo Strizu (55 de ani), noul antrenor de la FCSB, a susţinut miercuri prima conferinţă de presă, înaintea meciului cu FC Botoşani, o restanţă din Liga 1. Meciul FC Botoşani – FCSB este programat joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, în direct la Orange Sport.

Andrei Vochin a glumit pe seama noului antrenor de la FCSB, în direct, la Orange Sport. 

”Îl ştiu de mult timp pe Leo. Am rămas suprins că a albit de tot, în afara de sprăncene (n.r. râde). Dar nu o să ne plictisim, o să fie spectacol”, a mărturisit Vochin. 

Leo Strizu are doar două experienţe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua II, şi la Unirea Constanţa, în sezonul 2021/2022.

Reacţia lui Panduru: 

”Pintilii nu are nevoie să se ridice deloc de pe bancă? Dacă se ridică Pintilii şi dă indicaţii, ce se întâmplă? E chiar aşa mare amenda? Primeşte o amendă, ok, primeşte 3000 si dacă îşi permite FCSB să o achite? Ce se întâmplă? (n.r. o să fie suspendaţi). Ok, o să fie suspendaţi... am înţeles”, a declarat Panduru. 

În cariera de jucător, Leonard Strizu a activat pe postul de atacant la formaţii precum Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studenţesc, FC Naţional, Poli Timişoara, FC Braşov, Kayserispor, Chindia Târgovişte şi Sakaryaspor.

”Sunt puţin mai agresiv, întotdeauna m-am dat la jucători”. Leo Strizu, discurs halucinant după ce a fost acuzat că şi-a agresat jucătorii: ”Articol comandat”

Afla mai multe despre: leo strizufcsb 

viewscnt
Articole similare