Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele apasă la Petrolul Ploieşti! Nae Constantin anunţă: "Există şi varianta să plece jucători pentru a salva clubul"

Problemele apasă la Petrolul Ploieşti! Nae Constantin anunţă: "Există şi varianta să plece jucători pentru a salva clubul"

Petrolul

Comentarii

Antrenorul Petrolului Ploieşti, Nae Constantin, a fost întrebat despre situaţia financiară dificilă a echipei prahovene. El a recunoscut că s-ar putea apela inclusiv la vânzarea de jucători, pentru a salva clubul.

Nae Constantin, după Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti 3-1

Rapid Bucureşti a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 3-1, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Fiecare echipă a ratat câte un penalty.

Dugandzic a deschis scorul din penalty pentru Rapid, în minutul 10. A urmat ratarea din penalty a lui Ioniţă (Rapid) – min. 36 şi pe final de repriză un al doilea penalty ratat – Jair (Petrolul). Ploieştenii au egalat prin Grozav (min. 61), dar Dugandzic (min. 73) şi Pănoiu (min 90+4) au înscris golurile victoriei rapidiste.

Nae Constantin a remarcat greşelile din jocul Petrolului şi a recunoscut că prahovenii sunt pregătiţi inclusiv pentru a vinde fotbalişti în iarnă, pentru a supravieţui. 

"Analiză... Am făcut multe greşeli azi, multe, multe. În prima repriză am făcut câte n-am făcut tot campionatul, Rapid a profitat de fiecare greşeală. Îi felicit pentru victorie, dar nu ştiu cât de meritată a fost. A fost un meci bun, dacă excludem greşelile. Am revenit, am egalat, dar când greşeşti e greu să speri la puncte. 

Suntem bine financiar (n.r. - râde amar)... Promisiuni sunt de un an şi jumătate şi speranţe. Există şi varianta să plece jucători, dacă nu sunt bani să plătim datoriile. Asta o să fie ultima variantă, să vindem. Îmi doresc să mai aducem jucători, dar dacă se ajunge la concluzia asta că trebuie să vindem jucători, pentru a salva clubul... Când sunt datorii, trebuie să acoperi cu ceva. Am înţeles că drepturile TV sunt cesionate", a declarat Nae Constantin. 

Cu această victorie, Rapid Bucureşti a urcat pe locul al treilea în Superligă, cu 37 de puncte, iar Petrolul a pe locul al optulea, cu 29 de puncte, la un punct de zona play-off-ului. 

 

Afla mai multe despre: nae constantinrapid bucurestipetrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare