Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul ”la cuţite” cu Rădoi, posibil transfer la peste 6.000 de kilometri depărtare! Ar fi vedeta echipei şi s-ar bate la campionat

Fotbalistul ”la cuţite” cu Rădoi, posibil transfer la peste 6.000 de kilometri depărtare! Ar fi vedeta echipei şi s-ar bate la campionat
Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători din Superliga din ultimii ani este foarte aproape de un transfer ce poate fi catalogat de cei mai mulţi oameni de fotbal drept unul extrem de surprinzător, la mii de kilometri depărtare de România.

Andrei Ivan este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători la momentul actual din campionatul românesc.

Fotbalistul Universităţii Craiova a avut o situaţie mai complicată pe finalul mandatului lui Mirel Rădoi la cârma echipei, când a fost exclus din lot, alături de alţi coechipieri.

Andrei Ivan, posibil transfer în Asia, la peste 6.000 de kilometri depărtare

Dar, după plecarea din Bănie a fostului selecţioner, a fost reprimit în programul normal al echipei, iar acum este la un pas de a prinde un transfer dintre cele mai exotice.

Astfel, Andrei Ivan ar putea fi subiectul unei mutări extrem de interesante. Potrivit ProSport, jucătorul Universităţii Craiova ar fi dorit în India, de cei de la Kerala Blasters, formaţie ce ocupă locul al patrulea în campionatul intern, după zece etape.

Formaţia olteană ar primi 500.000 de euro în schimbul cedării fotbalistului.

În cazul în care această mutare s-ar concretiza, Ivan ar putea fi al şaselea jucător român care evoluează în India, după: Adrian Mutu, Lucian Goian, Dragoş Firţulescu, Andrei Ionescu şi Dan Ignat.

În actualul sezon, Andrei Ivan a jucat 24 de meciuri în toate competiţiile pentru Universitatea Craiova, reuşind să marcheze şapte goluri şi să ofere două pase decisive.

În total, pentru clubul din Bănie, jucătorul care în luna ianuarie va împlini 26 de ani a adunat 227 de meciuri, 54 de goluri şi 32 de pase decisive.

Kerala Blasters FC este un club din India înfiinţat în luna mai a anului 2014, îm timpul sezonului inaugural al Superligii din India.

Valoarea totală a lotului echipei este de 4,55 de milioane de euro, de două ori mai mare decât cea a lui Andrei Ivan, care este cotat de transfermarkt.com la două milioane de euro.

Între Craiova şi Kochi, oraş unde clubul Kerala Blasters FC îşi are sediul, în statul indian Kerala, este o distanţă 6.129 de kilometri.

Andrei Ivan, despre episodul cu Mirel Rădoi

”Da, ne-a surprins pe toţi din vestiar. Am vorbit cu Mister şi l-am rugat toată echipa să rămână, dar asta a fost decizia dânsului, noi nu avem ce să facem. A fost decizia lui Mister, n-am avut ce să comentez, contează că m-a adus din nou la echipă”, declara Ivan, după meciul cu CS Mioveni. 

Ce a spus Rădoi despre Ivan: ”L-am rugat să nu mai simuleze”

”Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus şi amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari şi se accidentează.

Momentan sunt excluşi, vom vede pe ce perioadă, vom vedea în zilele următoare. Eu când am vorbit de evaluare am vorbit serios. Dacă cineva crede că din şase zile se antrenează doar cinci, atunci pentru ziua aceea nu va juca”, afirma Rădoi, despre excluderea lui Ivan din lot.

Afla mai multe despre: ivanuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare