Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Forma lui Andrei Cordea de la FCSB, sub lupa lui Nicolae Dică: ”La mine a jucat!” | EXCLUSIV

Forma lui Andrei Cordea de la FCSB, sub lupa lui Nicolae Dică: ”La mine a jucat!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a analizat forma pe care o traversează în ultimul timp Andrei Cordea la FCSB.

Formaţia FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, în penultimul meci al etapei a XXI-a din Superligă.

Golul a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78. Din minutul 83, FC Botoşani a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Sadiku.

După plecarea lui Dică de la FCSB, forma lui Andrei Cordea a scăzut. El a fost unul dintre oamenii de bază ai expertului Orange Sport în ultimul său mandat la echipa lui Gigi Becali. 

Dică a fost întrebat despre ultimele prestaţii ale lui Andrei Cordea, care nu a mai reuşit să strălucească. Expertul Orange Sport susţine că nu poate emite o părerea, deoarece nu îl mai vede zi de zi la antrenamente. 

Dică susţine că în mandatul lui, Andrei Cordea a jucat bine şi a avut posibilitatea să se bazeze mereu pe el.

”La mine a jucat!”

”Nu ştiu ce se întâmplă, pentru că nu sunt acolo să îl văd în fiecare zi la antrenamente, să îmi dau cu părarea. Din ce îl văd la jocuri, el a ridicat ştafeta foarte mult şi se aşteaptă de fiecare dată ca el să fie cel mai bun. Sunt momente când nu poţi să joci ca înainte. 

Este un jucător pe care m-am bazat. La mine a jucat de la început”, a spus Nicolae Dică, la finalul meciului dintre FCSB şi FC Botoşani.

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Cordea! MM Stoica a dezvăluit numele fotbalistului care îi ia locul după transfer

”(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-nicolae dică-andrei cordea 

viewscnt
Articole similare