Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan a vorbit despre plecarea lui Mirel Rădoi de la Craiova: ”L-am rugat să rămână!”

Andrei Ivan a vorbit despre plecarea lui Mirel Rădoi de la Craiova: ”L-am rugat să rămână!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Mioveni, în etapa a XX-a din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cîmpanu, în minutul 41. Acesta a fost primul meci al oltenilor după plecarea lui Mirel Rădoi. Până la găsirea unui nou antrenor, interimar în Bănie este Dragoş Bon. 

După mai multe săptămâni de coşmar la Universitatea Craiova, în care a fost atacat de conducerea clubului şi a fost ”trădat” de jucători, Mirel Rădoi a luat decizia de a-şi da demisia.

Fostul selecţioner declanşase un scandal monstru prin decizia de a îi exclude din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca, iar, în final, acesta i-a fost ”fatal”.

Totuşi, la finalul meciului cu Mioveni, Andrei Ivan a vorbit despre Rădoi. Atacantul susţine că jucătorii au încercat în vestiar să-l convingă să rămână, dar fostul selecţioner nu a dorit acest lucru. 

”L-am rugat să rămână!”

”Da, ne-a surprins pe toţi din vestiar. Am vorbit cu Mister şi l-am rugat toată echipa să rămână, dar asta a fost decizia dânsului, noi nu avem ce să facem. A fost decizia lui Mister, n-am avut ce să comentez, contează că m-a adus din nou la echipă”, a declarat Ivan, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: craiova-mirel rădoi-andrei ivan 

viewscnt
Articole similare