Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce a declarat că oferă ”10.000 de euro şpagă” oficialilor FRF, Burleanu i-a răspuns lui Becali: ”Îl aşteptăm să facă obiectul unei anchete, e obişnuit”

După ce a declarat că oferă ”10.000 de euro şpagă” oficialilor FRF, Burleanu i-a răspuns lui Becali: ”Îl aşteptăm să facă obiectul unei anchete, e obişnuit”

FCSB

Comentarii

În ciuda îndemnelor şi presiunilor de a instala un antrenor cu licenţă Pro la FCSB, Gigi Becali nici nu se gândeşte să renunţe la Mihai Pintilii. După o declaraţie controversată a latifundiarului pe acest subiect, Răzvan Burleanu i-a oferit un răspuns.

Miercuri, la două zile după ce FCSB a obţinut a şasea victorie din şapte etape sub comanda lui Mihai Pintilii, Gigi Becali a afirmat public că nici nu se gândeşte să îl schimbe pe antrenor.

Latifundiarul a oferit o declaraţie controversată, prin care spunea că nu îl interesează de regulamentele FRF şi în care glumea că le oferă lui Răzvan Rotaru, membru în Comitetul Executiv al FRF, şi Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, ”10.000 de euro şpagă” pentru a îi ”face antrenor”.

"Cine e cretinul ăla, dobitocul ăla, care să schimbe antrenorul care aduce echipa de la locul 14 la locul trei?  Nu mai pot eu de Federaţie... nici nu o iau în seama.

Să îl suspende!? De unde îl suspendă? Îl suspendă din România? Îl fac masor şi gata. Îi chem pe Rotaru şi pe Stoichiţă să-mi facă mie un antrenor.

Le dau bani lor, câte 10.000 de euro şpagă. Îţi dai seama în ce ţară noi trăim? Râd şi îmi văd de treaba mea.

Păi, noi avem adevăraţi monştri în fotbal, ca Gică Popescu, ca Ilie Dumitrescu, ca nu mai ştiu cine şi noi îl punem director pe Stoichiţă?!

Pe Stoichiţă şi pe Rotaru? Păi, îţi dai seama unde suntem? Cum să faci aşa ceva?", a declarat Becali la Pro Arena.

Răspunsul lui Răzvan Burleanu pentru Gigi Becali

În aceeaşi zi, în cadrul unei conferinţe de presă, Răzvan Burleanu a fost întrebat, desigur, despre acest subiect şi i-a oferit un răspuns ”tăios” finanţatorului de la FCSB.

Preşedintele FRF a spus că aşteaptă şpăgile promise, pentru a demara o anchetă împotriva lui Gigi Becali, care ar fi ”obişnuit oricum cu comisiile disciplinare”.

Îl aşteptăm să demareze în acest sens, ca după aceea să facă obiectul unei anchete, nu doar în zona disciplinară, ci şi la integritate. Domnul Becali e obişnuit oricum cu comisiile disciplinare.

(n.r. ce aţi face în locul lui?) Cu siguranţă aş lăsa destinele clubului pe mâna unui antrenor care se potriveşte cu filosofia clubului şi care are, cu siguranţă, licenţă”, a spus Răzvan Burleanu.

În cadrul acelei conferinţe de presă, Burleanu a abordat mai multe subiecte, printre care şi participarea lui Istvan Kovacs la Cupa Mondială, fără a fi la centru la vreun meci.

Afla mai multe despre: răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare