Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jocuri de culise la o echipă din Superligă. Patronul a ”tras sfori”, iar antrenorul a demisionat. Piţurcă: ”El e în spatele a tot ce s-a întâmplat” | EXCLUSIV

Jocuri de culise la o echipă din Superligă. Patronul a ”tras sfori”, iar antrenorul a demisionat. Piţurcă: ”El e în spatele a tot ce s-a întâmplat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Piţurcă (66 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre patronul de la una dintre fostele sale echipe, pe care îl consideră în totalitate responsabil pentru demisia recentă de pe banca tehnică a formaţiei.

De aproape trei ani, Victor Piţurcă nu a mai ocupat vreo poziţie în fotbal, deşi s-a zvonit că ar fi dorit în câteva rânduri, atât de echipa naţională a României, cât şi de Sepsi Sf. Gheorghe.

Fostul selecţioner a rămas însă în afara fenomenului şi este greu de crezut că acesta plănuieşte să revină, având în vedere că a trecut de vârsta de pensionare a unui om de rând.

Într-un interviu cu Orange Sport, Piţurcă a făcut o serie de dezvăluiri despre Mihai Rotaru, patronul ultimel echipe pe care a pregătit-o, Universitatea Craiova.

Fostul selecţioner al României a lucrat cu Rotaru în perioada septembrie 2019 - ianuarie 2020 şi îl consideră în totalitate vinovat pentru plecarea lui Mirel Rădoi.

Victor Piţurcă susţine că patronul Universităţii a fost cel care l-a ”delegat” pe Sorin Cârţu să îl atace pe Mirel Rădoi, pentru excluderea, în special, a lui Anderi Ivan şi Jovan Markovic din lot.

Jocuri de culise la Universitatea Craiova

În opinia lui Piţurcă, atunci când cei doi au fost excluşi din lot, Mihai Rotaru deja a făcut planurile de a îl ”îndemna” pe Rădoi să plece din Bănie, fără a fi nevoit să îi plătească clauza de reziliere.

Nu aş mai vrea să vorbesc de Rotaru, pentru că nu îmi face plăcere să vorbesc de el, nici nu vreau să îl scot în evidenţă pentru că vorbesc prea mult de el. Nimeni.E problema lui.

El e în spatele a tot ceea ce s-a întamplat, nu e nimeni. El a greşit şi după aia am văzut declaraţia că <<eu vreau să fiu prieten>>, vrăjeli de genul ăsta.

Nu, Rădoi era osândit din momentul în care nu a mai jucat Markovic, nu au mai jucat ăştia pe care visează el să ia milioane şi atunci încep discuţiile prin spate, le aruncă lui x lui y.

Acela e obligat să ducă discuţia mai departe, apar lucruri şi sigur că Mirel, care are personalitate, normal că se supără şi pleacă”, a declarat Victor Piţurcă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare