Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emi Martinez e complet "sărit". Cu ce a apărut la parada campionilor, după controversele pe care le-a stârnit în Qatar. Gestul, taxat imediat | FOTO

Emi Martinez e complet "sărit". Cu ce a apărut la parada campionilor, după controversele pe care le-a stârnit în Qatar. Gestul, taxat imediat | FOTOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Emiliano Martinez (30 de ani), portarul naţionalei Argentinei, a făcut un nou gest controversat cu care a atras atenţia la parada campionilor mondiali. Messi, Martinez şi compania s-au plimbat, întâi cu autocarul descoperit şi apoi cu elicopterul, prin Buenos Aires şi au trofeul Cupei Mondiale în ţară, iar goalkeeperul a făcut un nou gest golănesc.

Portarul care a parat două lovituri de departajare în finala Cupei Mondiale câştigate de Argentina, 3-3 (4-2, d.l.d), Emiliano Martinez, merge din controversă în controversă. Se "războieşte" continuu cu francezii, după ce "Pumele" au învins Franţa în ultimul act din Qatar.

Emi Martinez e complet "sărit". Cu ce a apărut la parada campionilor, după controversele pe care le-a stârnit în Qatar. Gestul, taxat imediat | FOTO

Unul dintre eroii care au adus Cupa Mondială în Argentina, Emiliano Martinez, a continuat "războiul" cu francezii chiar şi la două zile după încheierea meciului în urma căruia "aurul" a ajuns în America de Sud. Autocarul campionilor mondiali s-a plimbat ore în şir prin Buenos Aires, unde a fost declarată zi de sărbătoare, iar camerele care au filmat parada l-au surpins pe Emiliano Martinez făcând un gest care a stârnit o nouă controversă.

Pe imaginile surprinse de camere, în autocar, se vede cum Emiliano Martinez ţine în braţ un bebeluş de plastic pe care a fost lipită faţa lui Kylian Mabppe, imprimată. Superstarul francez i-a dat trei goluri lui Martinez în finala Cupei Mondiale, plus un penalty transformat la loviturile de departajare şi, se pare, argentinianul n-a trecut peste acest lucru.

Gestul lui Emiliano Martinez a fost imediat taxat pe reţelele sociale, dar şi atitudinea lui Leo Messi, care nu l-a oprit pe colegul său din naţionala Argentinei deşi împarte vestiarul cu Mbappe la PSG. "De ce îl lasă Messi pe Martinez să-şi bată joc şi să-l umilească pe Mbappe în halul ăsta? Sunt colegi la PSG! E grotesc şi lipsit de graţie!", a scris jurnalistul britanic Piers Morgan.

Emiliano Martinez a stârnit controverse în Qatar. A făcut un gest golănesc după ce a primit trofeul pentru cel mai bun portar al Cupei Mondiale, pe care l-a explicat apoi. În plus, goalkeeperul a fost acuzat că a trişat la loviturile de departajare care au adus trofeul Argentinei.

Afla mai multe despre: emiliano martinezargentinacupa mondialafotokylian mbappe 

viewscnt
Articole similare